Cookie- og Privatlivspolitik

Bryan Cranston er Trumbo

Se den første stjernespækkede trailer

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Breaking Bad-skuespilleren Bryan Cranston har ikke haft mange store roller siden tv-seriens finale, men tørken er snart ovre.

Cranston har nemlig brugt sine kræfter på titelrollen i dramaet Trumbo, der i dag har fået en første trailer via Fandango.

Dalton Trumbo var en yderst succesfuld manuskriptforfatter, der blev sortlistet som kommunist under 1950ernes McCarthyisme. 

Den sande fortælling fra Hollywood-historiens sorteste kapitel er oplagt Oscar-materiale - ikke mindst fordi Bryan Cranston endelig får lov til at bære en film på sine talentfulde skuldre.  

Udover Cranston er rollelisten spækket med kvalitet. Helen Mirren spiller Trumbos ærkenemesis, sladderjournalisten Hedda Jopper, mens Louis C.K., Elle Fanning, Diane Lane og John Goodman ses i store roller.

Trumbo får dansk premiere den 11. februar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Jeg elsker den skuespiller, han spiller fremragende, og samtidig er også lidt af et talent inde for komikken side. Ikke mange filme han har medvirket i, men når man har set Breaking bad( Som er min personlige favorit serie) Så ved man, at han absolut er en dygtig skuespiller.

Denne trailer ser lovende ud, og jeg skal absolut se den.

Rasmus/Musen

Lidt af et spring siden den prisbelønnede serie, men helt bestemt stedet for ham (For nu i hvert fald)

-Det synes jeg er ret vildt, faktisk, når det lige præcis er ham, vi snakker om.

CINEMANDRUP

Det bliver helt sikkert en film hvor Cranston får mulighed for endnu engang at bevise hans sande talent, selvom han allerede har lagt os alle ned med Breaking Bad. Normalt vil dette ikke lige være min stil af film at se, men Cranston virker så overbevisende at jeg må overveje nok engang.

Adam

Med Bryan i hovedrollen er filmen sikkert for vild! Han har i tidligere roller været enestående, og jeg tænker ikke kun på Breaking Bad her. Også i ungdomsserien "Malcom i midten" var han forrygende i faderrollen!

Glæder mig til at se mere til ham i årene fremover, nu hvor han for alvor har fået sit gennembrud

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter