Cookie- og Privatlivspolitik
16 tåkrummende øjeblikke i tegneseriefilm

16 tåkrummende øjeblikke i tegneseriefilm

Hvad tænkte de dog på?

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

At nogle film baseret på tegneserier er mere vellykkede end andre, er næppe nogen overraskelse, men selv de bedste filmatiseringer af heltenes historier kan indeholde pivringe øjeblikke.

Folkene fra io9 har sammensat en video-blog, hvor de udpeger 16 øjeblikke fra tegneseriefilm, som de mener, er tåkrummende dårlige.

Det går både ud over glimrende film som X-Men, Superman II og Batman Returns, men også mindre vellykkede eksempler på genren, fx Blade III, X-Men: The Last Stand, 'Howard the Duck' og hele to øjeblikke er fundet i den dårligste af alle Batman-film, Batman & Robin.

Er du enig i de 16 tåkrummende pinlige øjeblikke?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Blev instrueret af Joel Schumacher, som også lavede den næsten godkendte Batman Forever - som egentlig fortsatte stilen fra de første to Burton/Batman ganske godt. Det var årsagen til at han fik mere frie tøjler - og gik helt amok i neon, latex og fjogede replikker.

Dog skal man tænke på at han også spejlede serien i Batman: The Movie, fra 1966 (med Adam West) - som også kørte som tv-serie. I den er tonen, langt mere komisk - som man også kunne se det i nogle af de oprindelige tegneserier.

Burton var uden tvivl inspireret af Neal Adams, som var en af dem som for alvor gjorde serien mere mørk og dyster i starten af 70'erne - og derfor var det et tilbageslag at Schumacher gik den komiske vej.

Det har heller aldrig været en hemmelighed at Schumacher er bøsse - og det er uden tvivl også med til at give især Batman & Robin et temmeligt lyserødt skær af ekstravagnaza.

Thomas

Jeg tror at jeg kan finde 16 tåkrummende øjeblikke i Batman & Robin alene. Samtlige Arnold "Freeze puns" er forfærdelige, og hver gang en af skurkene har en monolog. Og så alt det neon. Batman er NATTENS Ridder, ikke Lysreklamens Ridder.

Howard The Duck er i sin helhed også virkelig hæslig. Den værste scene er dog ikke med i klippet. Det er da menneskepigen vil have sex med Howard... The Duck... som er en and!

Den fra Men In Black 3 synes jeg er pisse sjov.

CINEMANDRUP

Der er virkelig nogle slemme iblandt ja og nu fik man lige opfrisket barndommens tåkrummende øjeblikke

Batman og Robin. Den film overgår enhver fantasi for dårlig udført materiale.
"A Bat Credit Card, never leave the cave without it". Kors hvor er det blasfemisk skidt at give en af vor tids største superhelte et bat credit card. Det gør helt ondt i hjertet med så dårlig en scene blandt mange. Og så bat-nipples. Somebody stop this madness

Og så den grufulde Howard the Duck. Duck tales.... wuhuuu..... øhhhh Duck tits, what the f...

Jacob

... på den gode måde, he he ;-)

Claus

Den fra MIB III er da for grineren! :,D

Nicolaiuser/658189

...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter