Cookie- og Privatlivspolitik
Spielberg instruerer Ready Player One

Spielberg instruerer Ready Player One

Filmatisering af kultroman ankommer i 2017

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Rygtet startede for fem måneder siden, og nu er Steven Spielberg endeligt bekræftet som instruktør på Ready Player One. Det skriver The Wrap.

Filmatiseringen af Ernest Clines roman fra 2011, handler om jagten på en enorm formue, der er skjult i et nærmest uendeligt virtuelt univers kaldet OASIS.

Den nørdede Wade Watts er blandt de mest dedikerede skattejægere (en såkaldt "gunter"), men han er ikke alene. Flere millioner deltager i skattejagten, og nogle benytter sig af mere ufine metoder end andre.

Ca. 90 % af handlingen foregår i talrige virtuelle verdener baseret på film, musik og ikke mindst computerspil fra 1980erne. Spielbergs store udfordring bliver at veksle ubesværet mellem de vidt forskellige universer, som konstant besøges og forlades gennem hele historien.

En anden udfording bliver rettigheder til romanens popkulturelle referencer, der er absolut nødvendige for at kunne filmatisere fortællingen. Spielberg ligner manden med de rette forbindelser, men det ville være en spoiler at afsløre, hvilke film der har stor betydning for bogens indbyggede gåder.

'Ready Player One' får premiere i december 2017. I mellemtiden vil Steven Spielberg være aktuel med Bridge of Spies og eventyret The BFG.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Karoline

Min Yndligns bog bliver endelig filmatiseret! jeg har nok læst den bog 5 gange eller så noget! det her bliver så LÆKKERT! FEDT FEDT FEDT

Jacob

Det er fantastisk at Spielberg endelig laver en film, der lyder til at give nostalgiske mindelser om hvad han oprindeligt begyndte med. Især efter en lang periode med fremragende historiske dramaer.

Simon

'Bridge of Spies'. Så endelig er det vel ikke?

Jacob

Havde egentlig også hans spionthriller i tankerne, men beklager hvis det ikke var tydeligt nok, hvad jeg mente med at efter en række film med historisk tema, så fik Spielberg omsider tid til noget andet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Grete

Jeg elsker bare Batman, så fed en historie.

2 dage siden
Heine

Tak for deling!

2 dage siden
Jimmy

Endelige en RIGTIG Disneyfilm, og ikke en kopi ala Live Action! Jeg glæder mig til at se den!!

4 dage siden
Rasmus/Musen

Disney har lavet Vaiana om en ensom kvinde på vandet, der søger efter nye eventyr.

1 uge siden
Rasmus/Musen

Sikke en beslutning(jeg tænkte selv, det nok aldrig ville stoppe det vanvittige univers).

1 uge siden

Aktive debatter