Cookie- og Privatlivspolitik

You Will Meet a Tall Dark Stranger

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
25.11.2010
| |
1 time 38 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
You Will Meet a Tall Dark Stranger
|

'You Will Meet A Tall Dark Stranger' er endnu en romantisk storbykomedie af Woody Allen.

Anthony Hopkins spiller Alfie, der vågner op en nat med paniske tanker omkring sin egen dødelighed. I et forsøg på at genopfinde sig selv forlader han konen Helena for at prøve en yngre model.

Helena efterlades med selvmorderiske tanker, men genvinder trygheden, da hun søger råd hos spåkonen Cristal. Samtidig går datteren Sally og roder med egne ægteskabelige problemer, da hendes forfatter-mand Roy kæmper med sin nye roman.
 
Sally flygter fra virkeligheden og drømmer om en tilværelse sammen med galleriejeren Greg, og Roy får fornyet inspiration hos den smukke genbo Dia.

’You Will Meet A Tall Dark Stranger’ har et stjernespækket cast, med bl.a. Anthony Hopkins, Naomi Watts, Antonio Banderas, Josh Brolin og Freida Pinto fra ’Slumdog Millionaire’.

Filmen er en del af Filmportens program.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (62 votes)
3.5
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'You Will Meet a Tall Dark Stranger' funkler og sprudler... den er en gylden fornøjelse at se." (Ebbe Iversen) ()

 • Børsen

  "... båret af vittig og sarkastisk dialog, som kun Allen formår at servere den. Instruktøren trækker på en buket af tidens stærkeste skuespillere... skal absolut anbefales." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "Woody Allen er i lege-humør i denne velbesatte og velspillede film, som skuespillerne nyder så åbenlyst, at det er en fryd at opleve, hvor sjovt de har det." (Birgitte Grue) ()

 • Ekstra Bladet

  "Allen har lavet denne film før eller i hvert fald en, der ligner den til forveksling. Både i værre og bedre versioner." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "... det er en komedie på kanten af misantropi, som Woody Allen har drejet, men afslappet og syrligt humoristisk... " (Johs H. Christensen) ()

 • Politiken

  "... en desillusioneret og kun moderat morsom komedie... alt for få, humoristiske højdepunkter." (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Ikke Allens bedste. Men det er altid morsomt at se hvordan han vender gamle emner på en ny måde.

Emilieuser/215952

Filmen ser spændende ud, men det er som om at den ikke har nogen handling, men bare viser livet imellem to ældre, der er gået fra hinanden efter mange års ægteskab. Filmen bliver hurtig kedelig og langtrukken, da der ikke sker en uforventet eller dramatisk drejning i filmen, men at den bare fortsætter, indtil den når sin slutning, som ser ud til, ikke at være skrevet færdig.

Clarissa

Efter at have set Vicky Christina Barcelona, havde jeg regnet med noget mere banebrydende. Filmen blev lidt kedelig hen af vejen, og selv om den havde et par sjove momenter er den ikke et must-see

christine

Woddy Allen laver en ny film om året. Dettte er vist nr. 44. Jeg er vild med Woddys film - også vild med denne. Der er mange personer med i filmen, og tematet er som ofte; kærlighedens og livets forviklinger. Lidt hen ad Hanna og hendes søstere, men med et lidt andet og mere engelsk tvist. Absolut en seværdig film. Skal se den igen og have den på dvd-

cederuser/354269

den har absolut sine øjeblikke, som kun allan kan skabe dem, meeen man kan sagtens vente til den kommer på dvd. den er efter min mening ikke så god som match piont eller vicky christina barcelona

frederikke rose

:)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.