Cookie- og Privatlivspolitik

Pixels

Tilladt for børn over 11 år
Filmen veksler mellem en humoristisk og en dramatisk grundstemning, og den indeholder flere voldsomme scener med forfølgelser, ødelæggelser, eksplosioner, og mennesker der angribes af aggressive rumvæsener og flygter i panik. I én scene angribes en menneskemængde af en stor, lysende slange, og en mand fanges og spises hel. I en anden scene opløses en dreng og suges op i et rumskib. Hertil kommer flere langvarige scener med voldsomme kampe, hvor hovedfigurer jages og er i fare. På trods af filmens urealistiske kontekst og mange spilreferencer, vurderes det, at den kan virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 7-11, og den får derfor en 11års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
13.08.2015
| |
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Pixels
|

'Pixels' er en science fiction-komedie, hvor rumvæsner har misforstået gamle 8-bit spil fra 80erne som en krigserklæring og angriber Jorden i skikkelse af karakterer og elementer fra spillene.

Præsidenten Will Cooper står over for en tilsyneladende umulig opgave, og han ser intet andet valg end at bekæmpe rumvæsnerne med tidligere arkademestre.

Derfor hidkalder han tre studiekammerater, Brenner, Eddie og Ludlow, til at hjælpe sig. Ingen af dem har dog regulær militærerfaring, så officeren Violet slutter sig til den umage gruppe, der skal beskytte Jorden mod invasionsmagten.

Filmen er baseret på en fransk animeret kortfilm fra 2010 af samme navn, der i sin enkelthed går ud på at kombinere ruminvasion med nostalgiske karakterer fra computerspillenes verden som Pac-Man og Space Invaders.

Nogle af komediegenrens største stjerner spiller hovedrollerne med Adam Sandler og Kevin James øverst på plakaten. Josh Gad var skæg i The Wedding Ringer, og Peter Dinklage forstår at levere sarkastiske replikker som få andre i fx 'Game of Thrones'. Endelig spiller Michelle Monaghan den handlekraftige oberstløjtnant Violet.

'Pixels' er instrueret af Chris Columbus, som også stod bag Alene hjemme og de to første Harry Potter-film. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (157 votes)
3.9
2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "[...] man hygger sig med gode biroller til folk som Peter Dinklage og Sean Bean, men selv om stoffet har charme, har det desværre også fået ørerne i Adam Sandlers slappe filmmaskine." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Der er lyse punkter i Pixels (bl.a. 'Game of Thrones' Peter Dinklage) og specialeffekterne, når halvdelen af New York opløses i computergenererede pixler, ér imponerende. Men klichéerne står alt for ofte i vejen for dynamikken." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Det er mestendels en Adam Sandler-komedie og en film, som man enten vil elske højt eller hade indædt." (Jacob Ørsted)

 • Filmland P1

  "'Pixels' ser nemlig ud til at være udtænkt i løbet af en frokostpause på en varm sommerdag i et meget iltfattigt lokale." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Et af de værste eksempler på et massekultur-produkt, der lokker os til med nostalgisk genkendelighed [...]" (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "[...] sikkert instrueret af Chris Columbus [...] og med skuespillere, som datidens børn senere dyrkede i amerikanske komedie(serie)r" (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "'Pixels' kan anbefales. Jeg havde hørt, at filmen skulle være pinlig og træt, men jeg havde det udmærket med den. Effekterne er flotte, og for det meste er det morsomt og ret cool at se Pac-Man gnave Manhattan i stykker." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Segoyuser/116755

Tak for linket, den så faktisk interessant ud, så gad vist om filmen Pixels er seværdig.
Jaa de kunne godt have set Wreck it Ralph...

Tommy Pranguser/876976

Idéen til "Pixels" er fra en kortfilm fra 2010 af Patrick Jean.

Se den her (2:34 min):

https://www.youtube.com/watch?v=ugV6cLgwomo&spfreload=10

carl-arneuser/122824

Skal ses med dattern på 10.

Thomas

Har de mon set Wreck it Ralph, før de kom med den ide? Hvad med en film om legetøj, der bliver levende når ingen ser det? Det kunne man sikkert lave en hel trilogi ud af.

Daniel Agerbo

Well Played sir. well played

Christoffer

kender dog ikke så meget til Ghostbusters.
men lyder da helt vildt nice. glæder mig meget til at se hvordan det bliver lavet og sat sammen. skal afgjort ses! :D

Wayne

Lyder som gammel vin på nye flasker - men udførelsen er vigtigst, så det kan blive godt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.