Cookie- og Privatlivspolitik

Tropic Thunder

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
10.10.2008
| |
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Tropic Thunder
|

Ben Stiller, Jack Black og Robert Downey Jr. har hovedrollerne i komedien ”Tropic Thunder” om en gruppe selvoptagede skuespillere, som har sat sig for at indspille den bedste krigsfilm nogensinde.

Men budgettet løber løbsk (det gør skuespillernes overhede egoer for øvrigt også), hvilket truer med at stoppe produktionen.

Den efterhånden noget frustrerede instruktør nægter dog at stoppe optagelserne. Og for at finde motivation og ikke mindst gøre oplevelsen mere realistiske, får han overtalt skuespillerne til at fortsætte optagelserne dybt inde i den asiatiske jungle.

Her løber de overforkælede skuespillere desværre ind i nogle rigtige slemme fyre, som ikke skyder med løst krudt.

’Tropic Thunder’ er skrevet og instrueret af Ben Stiller selv, og især Downeys rolle som afro-amerikansk soldat ser lovende ud.

 

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1866 votes)
4.2
3.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  Ret beset består filmen kun af en række sketches, men 'Tropic thunder' er trukket så langt til grænsen, at man, især i første halvdel, grinende må overgive sig til de vanvittige løjer (Ann Lind Andersen). ()

 • Børsen

  Som ironisk kommentar til Hollywood og stjernedyrkelse fungerer filmen adeles fremragende. Her er snesevis af skægge referencer til en kunstart, der styres af penge og ego (Morten Dürr). ()

 • BT

  Forfilmen er, som du måske allerede ved, hylende morsom. Men i selve filmen er der langt imellem snapsene (Henning Høeg). ()

 • Ekstra Bladet

  Det er plat, det er opfindsomt, og det er meget meget morsomt (Nanna Frank Rasmussen). ()

 • Jyllands-Posten

  Kunst af den art kræver fart, timing og rytme, og handlingen, som dog hen imod slutningen er lige ved at tabe højde, forløber det meste af tiden med kolossal skrue og top turbo (Johs H. Christensen) ()

 • Politiken

  ... helt vildt sjovt er det hele vejen fra åbningens ubetalelige fup-trailere, til man snøftende af latter og med den sejrrige lugt af napalm og saftige skridtbeskyttere i næsen kravler ned fra sædet (Kim Skotte). ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Philip

Filmen var sjov, spændende og fuld af energi.
Jeg var hele tiden underholdt, men den var ikke lige som jeg havde forventet

Mazberryuser/14026

Synes den var hvad jeg havde forventet men så alligevel ikke;) ikke en jeg ville se to gange i bio ;)

men man er nød til at elske ben stiller og jack black deri ..

de er hilarious ;) elsker J.Black...

Stofferuser/458521

Filmen er ok, men ikke noget man griner ad hele tiden. Man skal være forberedt på at den er mere plat end den er sjov. Ikke en film jeg gider at at se igen, men er da fint nok jeg fik set den.

Nicolasuser/9329

men dog bragende underholdende.

Ditteuser/191502

Den sjoveste film jeg længe har set. rigtig godt lavet. R D J ejer den film.

Jacobuser/338921

Rigtig sjov film. Konceptet var orginalt og selvom man troede man havde set det bedste i traileren, blev man overrasket igen og igen. Mange gode skuespillere i utraditonelle, og så er det jo altid godt når Hollywood tager pis på sigselv.

Dennisuser/186178

Virkelig laaaang flad fornemmelse af filmen og ganske få sjove scener..Kæresten og jeg overvejede virkelig at gå før filmen var slut. Men okey er bestemt heller ikke den største Ben Stiller-fan, men hold op hvor det var plat humor og lange samtaler uden egentlig nogen sjovt?? Men godt spillet af Tom *S*

Mazberryuser/14026

så forstår du vist ikke deres / filmens humor.. var stort set noget sjovt i hver eller hver anden sætning ..

The Joker

Tropic Thunder.............. FOR FEEEEEEEEEEED!!! :D SE DEN!!!!

Freja

Hvad kan jeg sige, man bliver ikke skuffet! Men det siger jo sig selv når Ben Stiller, både har skrevet manuskriptet, er instruktør og selv spiller med i filmen! Helt helt fantastisk! Alle skuespillerne er utrolig kramme-værdige - det jeg prøver at sige er at de gør det suverænt!!!
Filmen er fuld af selvironi, den tager så mange typiske ting fra filmverdenen, og gør total nar af dem, og tilbage sidder man med sidestik af grin.
Selv hvis man ikke har et brændende ønske om at se Jack Black en smule afklædt, så har filmen så meget andet at byde på! Helt klart en film jeg varmt vil anbefale :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.