Cookie- og Privatlivspolitik
Finalen: Verdens mest uhyggelige film

Finalen: Verdens mest uhyggelige film

Stem og deltag i konkurrencen om fribilletter!

Stem op!
21
Stem ned!
0
(reset)

Afstemningen er nu afsluttet - se resultatet.

Vinderne blev: Morten, Elizabeth, Jeppe, Tobias og førstepræmien gik til Nanna. Alle vinderne har fået direkte besked.

_____________________________________

7.500 brugere har fordelt over 35.000 stemmer, og vi er nu nået til finalen i afstemningen om verdens mest uhyggelige film.

10 finalister er tilbage, og du har denne gang kun EN stemme!

Bliver vinderfilmen en af de nyere titler som The ConjuringSinister eller Paranormal Activity? Eller kan en klassiker som The Exorcist, The Shining eller Alien løbe med sejren?

Vi ser frem til at se, hvilken film, I mener, er den mest skræmmende af slagsen.

I denne runde trækker vi lod om 4 x 2 fribilletter plus 2,5 kilo slik. Hovedpræmien består af 2 x fribilletter og en gigantisk Toms Guld Barre.

For at deltage skal du fortælle om dit valg i kommentarfeltet nedenfor (sponsoreret af Toms).

Afstemningen slutter mandag den 6. juli. Må den mest uhyggelige film vinde!

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Karina

Historien er forholdsvis ligetil, men de små chok effekter som skygger, knirkende døre m.m. er super veludførte. Ikke for meget eller for lidt. Så den i biografen, og der var "skræmmometeret" helt i top. :D

Jakobuser/340473

Helt klart den gyserfilm der har skræmt mig mest! Da den kom ud troede man jo at det var rigtige optagelser som man havde fundet og det gjorde det allerede sindsyg skræmmende. Selve filmen er også så uhyggelig da det virker så
ægte. Noget som vi selv kunne have optaget. Lydeffekterne i filmen var næsten noget af det mest nøjern!

The Conjuring skræmte mig faktisk ikke så meget og synes den er noget overvurderet!

Mikham

Klart den film der har givet den ondeste gåsehud. Historien gik på, at det bare var et bånd man havde fundet og altså ikke en film.. Det at den var i dogme-genren gjorde, at man jo endte med at tro på det! Hvilket kun gjorde den mere scary.. Med en slutning hvor du har børnehænder på væggene i et gammelt forladt hus, og et kamera der bliver tabt, hvoefter filmen slutter brat, og man bliver efterladt med en følelese af "Hvad nu?!" gør helt klart denne til min farvorit :-)

Jacob

Ualmindelig uhyggelig... Får en til at kigge en gang til i de mørke kroge

Danniuser/17043

Min bedre halvdel tvinger mig til at se en masse gyser film, der var et par stykker jeg kunne ha valgt, men den her er sku skræmmende og ikke til at forudsige, og det magter jeg ganske enkelt IKKE!

Emil

the Blair witch project er den gyserfilm der vakte min interesse indenfor genren. Det er en genial film, der stadig er den eneste som jeg har været nødt til at stoppe med at se halvvejs, og først fortsætte med af se dagen efter.
helt klart den af filmene som har skræmt mig allermest.

Peter

Friedkins The Exorcist, særligt i den udvidede Directors Cut udgave, er uden sidestykke det mest sindsoprivende gyserværk på listen! Den snigende uhygge i starten med det skæbnesvangre fund i Iran, den gradvise opbygning af "besættelses-scenariet" og den tiltagende galskab samt effekterne er mesterligt lavet. Friedkin siger selv, at den skulle vise hvordan en virkelig og konkret besættelse ser ud - vise en kamp mod den onde selv midt i hverdagen - i det dér halvmørke værelse i forstæderne, man sent glemmer! Og netop det gør den ekstra foruroligende.

Katja

Som en halvgammel gyserfreak synes jeg at Conjuring er ganske glimrende...:-)

Nielsuser/664985

Jeg kan stadig huske første gang jeg så den. En lørdag aften på pro7, hvor jeg ikke var ældre end omkring 12. Jeg lå under dynen og hvergang at der blev stille eller der kom noget overraskende, var det bare at gemme sig under dynen og smug-kigge på tv'et. Under dynen var jeg jo sikker :)
I forhold til i dag, har filmen ikke den store effekt som den engang har haft, men det er den film der har gjort mig mest bange.

Ellers så er paranormal activity også virkelig uhyggelig, da jeg så den i biografen. Jeg så den med 2 veninder og vi alle 3 kunne ikke holde ud at gå hjem i mørket. Vi var rædselsslagen fra filmen, mens vi så monster i enhver busk og samtidig havde vi 2 km hjem fra den lokale biograf. Den mest uhyggelige hjemtur ever :) Filmen var dog ikke uhyggelig anden gang jeg så den, så Blair Witch Project vinder kapløbet med et hårbredde!

Marc Vedel

Den første gyserfilm, der blev nomineret (og vandt 2) til Oscarudelingen, og den er noget helt særligt. Forfatterens hensigt med historien var åbenbart en kritik af unges sprogbrug og mangel på respekt overfor voksne.
Det grønne bræk er så vammelt, dog lidt morsomt at det går ud over en præst. Det er pisse uhyggeligt, når Regan, der er besat af ond ånd, går baglens ned af trappen, som var hun en edderkop. Det er helt sikkert en historie, der forsøger at spille på den mest generelle frygt, der er. Den besatte ånd er så klam, og de mange bandeord/måden de bliver leveret på er en af de primære årsager til, at den er min fave.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.