Cookie- og Privatlivspolitik

Terminator - nye billeder og tv-spots

Sidste skud sci-fi-action før premieren

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Premieren på den femte Terminator-film nærmer sig med hastige skridt, og vi har fundet frem til et par nye tv-spots og en lille håndfuld billeder.

Blandt sidstnævnte finder man et billede af en pige, der tilsyneladende bæres væk af et eksemplar af Cyberdyne/Skynets frygtede maskiner.

Vi gætter på, at der er tale om T-800-modellen, og at pigen er Sarah Connor som barn. Hvad det i så fald betyder for universets tidslinje, kan vi ikke lige overskue, men vi satser på at blive klogere, når filmen rammer biograferne på torsdag.

De to spots har hver deres vinkel. Det ene fokuserer på James Camerons rosende ord om den nye film, imens det andet stiller skarpt på Sarah Connor.

Terminator Genisys ©UIPKyle Reese (Jay Courtney) i bedste Michael Biehn-positur.

Terminator Genisys ©UIP
Arnold Schwarzenegger møder J.K. Simmons

Terminator Genisys ©UIP
"Come with me if you want to live."

Terminator Genisys ©UIP
Bag kameraet (det håber vi i hvert fald).

Terminator Genisys får biografpremiere den 25. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Jeg håber virkelig at denne film gør sig godt i Terminator franchisen, men Jacob har en god point: der er efterhånden afsløret så meget omkring filmen, at jeg tænker det samme. Kan det overhovedet lade sig gøre at proppe flere overraskelser ind i denne film.

Hmmmmmm syntes søreme, at Arnolds hårfarve har ændret sig på de sidste to billeder, fra han går med en hårpragt af brun kulør på billedet med pigen i favnen og bazooka'en i hånden og en noget aldrende grå hårfarve på det nederste.

Jacob

Efterhånden er der kommet så meget frem, at der ikke virker plads til overraskelser.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.