Cookie- og Privatlivspolitik

Seneste Mission: Impossible-trailer

Hold vejret!

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Den hidtil mest action-fyldte trailer til Mission: Impossible - Rogue Nation er kommet online, blot et par uger efter den seneste af slagsen.

Traileren består stort set af materiale, vi allerede har set, men der er enkelte nye scener at spore.

I actionfilmen står Ethan Hunt og resten af hans IMF-hold over for en ny umulig opgave, da de dels bliver jagtet af en hensynsløs forbryderorganisation, og dels trues med at blive lukket ned af deres eget bagland.

Hunt må naturligvis påtage sig adskillige halsbrækkende stunts, bl.a. en dykning der resulterer i trailerens afsluttende cliffhanger.

Tom Cruise, Simon Pegg, Jeremy Renner, Ving Rhames, Rebecca Ferguson og Sean Harris er med i den femte Mission: Impossible-film.

Mission: Impossible - Rogue Nation får dansk premiere den 30. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Det her er helt sikkert en mission, som vi alle kan bekræfte må opleves. Mr. Hunt aka Tom Cruise har stadig masser af action i sig og det har alle trailers for denne film vist. Jeg er yderst spændt på dette sommer action brag som jeg kun kan give alle ret i, må opleves i biffen.

Min Mission er at se denne film.

Nikolaj

Og den skal ses i biffen.

Jacob

Jeg synes efterhånden at Mission: Impossible har nået et fantastisk niveau, og hvor Tom Cruise atter beviser at han ikke er hægtet helt af.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter