Cookie- og Privatlivspolitik
Julia Stiles tilbage i Bourne 5

Julia Stiles tilbage i Bourne 5

Matt Damon får velkendt selskab

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Karakteren Nicky Parsons skal medvirke i den kommende Bourne-film. Ifølge Deadline er Julia Stiles nu med sikkerhed på rollelisten.

Bournes kvindelige medsammensvorne var en fast del af den originale trilogi, bestående af The Bourne IdentityThe Bourne Supremacy og The Bourne Ultimatum. Hun er samtidig den første karakter, foruden Matt Damons centrale superagent, der bekræftes.

Seriens nye film, der stadig mangler en titel, bliver den femte film om Jason Bourne, men det er kun den fjerde med Damon i fokus.

The Bourne Legacy med Jeremy Renner i hovedrollen var et såkaldt spin-off, og også denne forventes at få en fortsættelse.

Paul Greengrass vender for tredje gang tilbage til instruktørstolen, og ifølge rygter er svenske Alicia Vikander på tale som en helt ny karakter. 

Bourne 5 får dansk premiere den 28. juli 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Det lyder alt sammen til at blive bedre og bedre efterhånden. Det kilder helt i fingrene for at taste sig ind på de første billeder eller videoklip der engang kommer derfra. Jeg er så spændt. Jeg ved med sikkerhed at Paul Greengrass ikke går ind og laver sådan en film som denne med Matt Damon endnu engang, hvis der ikke var muligheder for at udvikle karakteren. Jeg er spændt, spændt og atter spændt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jensuser/360802
Jensuser/360802

De nye brillefri 3D special effects, og computer effects generelt, samt selve sammenklipningen, skal først for alvor igangsættes nu.

21 timer siden
Gustav

Det bare luksus jo

1 dag siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

2 dage siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

5 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

5 dage siden

Aktive debatter