Cookie- og Privatlivspolitik
Pratt & Lawrence i sci-fi-romance

Pratt & Lawrence i sci-fi-romance

Instrueret af Imitation Game-instruktøren

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Science fiction-filmen 'Passengers' har længe været på tegnebrættet. Nu er det bekræftet, at to af Hollywoods sikreste kort, Jennifer Lawrence og Chris Pratt, skal spille hovedrollerne.

Nyheden om de to stjerners tilknytning er som sådan ikke ny. Men Sony Pictures har først nu givet grønt lys. Ifølge The Hollywood Reporter var filmselskabet i tvivl om budgettet, der ligger i den høje ende pga. de to skuespilleres lønseddel.

Pratts nylige rekordsættende succes med Jurassic World har dog fået Sony til at lukke aftalen, og vi kan nu se frem til en storstilet rum-romance med branchens pt. populæreste personager i front.

Plottet lyder som Gravity møder The Blue Lagoon. Et rumskib er på vej til en ny fjern planet, og de flere tusinde passagerer ligger i kryogenetisk dvale... indtil en mand vågner op 90 år før tid. Desperat for at få selskab vækker han en anden passager - en smuk ung kvinde.

Norske Morten Tyldum, der modtog en Oscar-nominering for The Imitation Game, skal instruere, mens manuskriptet er skrevet af manden bag Prometheus, Jon Spaihts.

Optagelserne begynder allerede dette efterår, men der er endnu ingen planlagt premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Fordi der er VILDT mange KÆMPE fans derude af begge disse Store skuespillere. Men kan i så gætte hvad jeg tænker? "Neej, dette er IKKE min smag. Jeg er slet ikke nogen fan på Nogen måde overhovedet!

Men lad os nu se. Der må vel ske et eller andet specielt, når denne sammenkobling må ske, hmm?

Nikolaj

Jeg er selv fan af både Pratt og Lawrence, og når det nu er en rumfilm, så kan det vel kun blive godt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Jeg er allerede helt vild med konceptet omkring, at man kan komme ind i andre folks drømme og ændre om på dem. Godt nok er dette ikke Pixar...

4 timer siden
Rasmus/Musen

Ghostbusters er så meget tilbage igen. Jeg vil simpelthen bare ud og fange mig en helt masse spøgelser i biografen nu.

7 timer siden
Rasmus/Musen

Det skal nok blive en fed prisuddeling 2020!
;-)

7 timer siden
Felix

Ja, den er baseret på et superhelteunivers der hedder Batman, men man ser absolut ingen superkræfter eller superhelte-action i Joker.

8 timer siden
Alexander

Udover en film der foregår for længe siden i en galakse langt, langt borte - så er denne hér så absolut på "Skal-Se"-listen :-)

19 timer siden

Aktive debatter