Cookie- og Privatlivspolitik
Kvindelig Harry Potter-hovedrolle fundet

Kvindelig Harry Potter-hovedrolle fundet

Engelsk heks i New York

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Warner Bros. har meldt ud, at Katherine Waterston skal spille den kvindelige hovedrolle i Harry Potter-filmen Fantastic Beasts and Where to Find Them

Den 35-årige britiske skuespillerinde er bedst kendt fra Paul Thomas Andersons Inherent Vice, hvor hun spillede hippie-femme fatale uden en trævl på kroppen.

Waterston skal ikke spille Queenie, som tidligere formodet, men søsteren Porpentina - en ung heks bosat i New York, hvor hun møder den rejsende magizoologist Newt Scamander.

'Fantastic Beasts' bliver dermed det første indslag i Harry Potter-sagaen, der tør bevæge sig væk fra det ærkebritiske univers.

Rollen som Queenie er stadig ubesat, men en shortlist inkluderer eftersigende Saoirse Ronan, Dakota Fanning, Lili Simmons og Alison Sudol.

Jacob, en anden vigtig karakter, er også ved at finde sin skuespiller, og her er Steve Zissis, Zack Pearlman, og Dan Fogler ifølge rygterne på tale.

Eddie Redmayne skal spille hovedrollen som Newt, veteranen David Yates skal instruere, og selveste J.K. Rowling har skrevet manuskriptet til den første film i en allerede planlagt trilogi.

Fantastic Beasts and Where to Find Them får premiere den 17. november 2016 og bliver efterfulgt af to fortsættelser.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Stadig meget spændt på hvordan filmatiseringen ville blive, men foreløbig ser det jo interessant ud.

Jacob

Jeg er på ingen måde nervøs for niveauet, eller den faglige kompetence hos filmholdet og skuespillerne, men man løfter da lidt et øjenbryn når vi skal så langt væk fra Hogwarts og omegn. På den anden side er det fedt at J.K. Rowling bevæger sit magiske univers videre end de britiske øer.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

1 dag siden
P.user/231967
P.user/231967

Hvor er filmen om madame Curie, med titlen: "Radioactive" blevet af. Den er overhovedet ikke med i listen.

1 dag siden
Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

5 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

5 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

6 dage siden

Aktive debatter