Cookie- og Privatlivspolitik

Terminator Genisys

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har et voldsomt anslag og en gennemgående actionpræget stemning. Den indeholder en mængde voldsomme scener med nedskydninger, ødelæggelser, langvarige, brutale slagsmål og drab. Da volden imidlertid hovedsageligt rammer robotter, og da filmens hovedfigurer fremstår særdeles handlekraftige, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
25.06.2015
| |
2 timer 6 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Terminator Genisys
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, Babybio - 2D, Level 7 - 2D, Seniorbio
|

I 'Terminator Genisys' udkæmper mennesker og maskiner en drabelig kamp i en postapokalyptisk fremtid.

Nøglen til menneskehedens overlevelse er oprørslederen John Connors mor, Sarah. Hun må for enhver pris holdes i live, så John sender sin sergent, Kyle Reese, tilbage i tiden til 1984 for at sikre hendes eksistens.

Nu befinder Reese sig i en fremmed fortid, hvor en avanceret maskine har til opgave at eliminere Sarah Connor. Kyle Reese og Sarah Connor må nu danne alliance med en aldrende cyborg for at bekæmpe deres fælles fjende og bringe balance i tidslinjen.

'Terminator Genisys' er den nyeste film i serien, der i 1984 gjorde Arnold Schwarzenegger til superstjerne, og som i 1991 fik hele verden til at tabe kæben af begejstring over de revolutionerende effekter i Terminator 2.

Siden er der produceret to film samt en tv-serie med fokus på Sarah Connor. Nu står den legendariske filmserie over for sit femte kapitel, der samtidig fungerer som et reboot, og som både byder på elementer fra især de to første film og nye overraskelser.

Schwarzenegger gentager rollen som cyborg, mens Emilia Clarke, Jai Courtney og Jason Clarke er nye navne på Terminator-rollelisten. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (519 votes)
4.1
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det er ganske underholdende i cirka halvanden time, men den konstant buldrende action bliver til sidst monoton [...]" (Kristian Lindberg)

 • BT

  "Den får ikke tilnærmelsesvis den plads i filmhistorien, som Camerons original har, men når alt kommer til alt, er det en smart hybrid, der nytænker remake-kunsten og bygger bro over flere tider. Det er faktisk ret Terminatoragtigt." (Niels Lind Larsen)

 • Ekstra Bladet

  "En genskabelse med både humor, intelligens og samtidsbrod. Hvem skulle have troet det? 'Teminator Genisys' er årets hidtil største positive overraskelse." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Øv. Den angst for maskiner og robotter, der gjorde den oprindelige 'Terminator' så rystende i 1984, er totalt fraværende. Det, der engang føltes som en historie, der havde noget på hjerte, er forsvundet i en tidsmaskine. Tilbage er kun den amerikanske filmbranche når den er allermest fantasiløs." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "'Terminator Genisys' er special effects-porno, der lækker et patosskrigende musikscore, som må gøre alle en smule tummelumske. Det er flot, ikke mindst i 3D, men forvirrende og alt for langt." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Alan Taylor får point for at vende helt tilbage til filmseriens udgangspunkt og genbruge scener og lægge sig oven på det oprindelige plot med 80erne som kulisse [...]." (Katrine Hornstrup Yde)

 • Weekendavisen

  "Det er en mandefilm til alle 80ernes drenge." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Da Ultron ...nåh nej, det er jo et andet dommedags-program, he he. Uanset navnet er hensigten den samme, og har man kendskab til den oprindelige serie, så vil man hurtigt indse at folkene bag ikke har tilføjet genstartningen meget nyt. Der er selvfølgelig et interessant, omend lille, twist med oprørslederen John Connor, der snart drukner i kedelig CGI, som ligner noget vi også så for en evighed siden. De nyeste fans vil måske kunne lide det, mens de fleste af os vil ryste på hovedet af det.

Marck

skal da se den især nu hvor alt Blive ændret men skal helt klar lige se 1-2-3-4 for genfriske :)

Joachimuser/192842

Du kan nøjes med 1eren og 2eren. ;)

Nicouser/659215

Cameras Roll on Terminator: Genesis!
Source: Skydance Productions

April 21, 2014

http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=117386

Terminator: Genesis! Skydance Productions just posted the below image of the shoot's very first slate to their Facebook page along with the following message:

::SKYNET preparation routines complete.
::Initialization sequence complete.
::Reboot initiating in 03m00s.

The first in a stand-alone trilogy, Terminator: Genesis stars Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Jason Clarke, Jai Courtney, J.K. Simmons, Dayo Okeniyi, Byung-hun Lee, Michael Gladis and Sandrine Holt with Laeta Kalorgridis (Avatar, Shutter Island) and Patrick Lussier (Drive Angry) attached to write the screenplay. Thor: The Dark World's Alan Taylor is directing, targeting a July 1, 2015 release.

Wayne

giver ikke automatisk en god film - det så vi i T3.

Den skal selvfølgelig have en chance, men drømmen var hvis Cameron tog en tørn mere....

AimFaiL^_user/23384

Han har travlt med noget andet. Jeg er dog bekymret for dem der har skrevet filmen. Den ene har skrevet Shutter Island og den anden har skrevet Drive Angry 3D.. jeez

Wayne

Det lyder som et dårligt mix, men lad os håbe på mere.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.