Cookie- og Privatlivspolitik

Første klip fra ny Sherlock Holmes-film

Aldrende mesterdetektiv mister hukommelsen

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Filmens trailer er endnu ikke udkommet, men nu er der blevet frigivet et klip fra 'Mr. Holmes'.

Ian McKellen selv har lagt klippet op, og det viser en noget ældre version af Sherlock Holmes, end han normalt fremstilles.

[banner_here]Den aldrende mesterdetektiv døjer med sin hukommelse, og det store spørgsmål er, om han er i stand til at løse et sidste mysterium.

Bill Condon, manden bag Dreamgirls og den kommende Beauty and the Beast, sidder i instruktørstolen, og rollelisten består desuden af bl.a. Laura Linney og Hiroyuki Sanada.

Det er ikke første gang Condon skal instruere Ian McKellen, som han også arbejdede sammen med under filmen Gods and Monsters

Mr. Holmes får verdenspremiere på Berlin Festivalen, som du kan læse mere om her.

Den danske premiere afventes.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Heidi

Den har premiere i UK her i juni og åbner nationwide i US i juli, noget nyt om en dansk dato?

Signe Lilja

I'm already crying !

CINEMANDRUP

Jeg glæder mig meget til dette set-up, da jeg er enorm Sherlock Holmes fan. De klassiske bøger, den gamle serie, Robert Downey Jr's udgave (som den lidt mere action præget) og ikke mindst Benedict Cumberbatch i BBC's Sherlock.

Jeg føler at Benedict Cumberbatch i BBC udgaven er særdeles intenst fremstillet i ægte Sherlock ånd med en kriminaldetektivs vision og samtidig respekt for den gamle Old School metode. Det er virkelig en gribende serie og til alle dem der ej har set den, SE AT FÅ DET GJORT.

Jeg er spændt på Ian Mckellens udgave som den meget aldrende Holmes, men ved af hans skuespil, at dette vil være en rolle som ville ligge ham naturligt og lige til højrebenet. Glæder mig til at traileren kommer.

Jacob

Både Robert Downey Jr. og Benedict Cumberbaths portrættering af den britiske mestedetektiv er mest som en slags actionhelt, mens 'Mr. Holmes' godt kunne bærer hen i retning af "hvem der myrdede husets herrer, mens de mistænkte som butleren, stuepigen og gartneren bliver samlet omkring pejsen", hvilket jeg vil se frem til blandt CGI og vilde kameraførelser.

Heidi

Jeg er en giganstisk Sherlock Holmes fan (både bøgerne, den gamle Granada tv-serie og BBC's Sherlock) og jeg er stor beundrer af Sir Ian McKellan... og det her... det er noget jeg glæder mig til og ser rigtig meget frem til. Han er bare så god og jeg kan ikke vente med at se hvordan en gammel Sherlock Holmes har det uden sin trofaste Dr. Watson!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.