Cookie- og Privatlivspolitik
Se Anna Kendrick som Indiana Jones

Se Anna Kendrick som Indiana Jones

Spoof med Pitch Perfect-stjernen

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Anna Kendrick svinger pisken i en video, som er lavet af NBC i forbindelse med Red Nose Day – et velgørenhedsshow der støtter børn og unge, som lever i fattigdom.

Der er godt nok tale om en vittighed, men mon ikke der er nogle, som godt kunne se den sjove skuespillerinde i rollen som skattejagende arkæolog? Undertegnede ville i hvert fald gerne betale en biografbillet for en to timers version.

Selvom Kendrick ikke umiddelbart står til at skulle overtage Harrison Fords ikoniske rolle som Indiana Jones, har hun dog noget andet at glæde sig over – nemlig åbningsweekenden i USA på Pitch Perfect 2.

Efterfølgeren har allerede i den første weekend tjent mere, end den forrige tjente i alt i USA. Med 70.3 millioner dollars er den blandt de fem film, som har haft de bedst sælgende åbningsweekender i 2015.

Ret usædvanligt er der lige nu to kvindelige instruktører på listen - Sam Taylor-Johnson med Fifty Shades of Grey og nu Elizabeth Banks med Pitch Perfect 2.

Elizabeth Banks har desuden fået æren af at hun lige nu er den instruktør, som har den største åbningsweekend med en debutfilm.

Pitch Perfect 2 får dansk biografpremiere den 6. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lasseuser/249033

Det ville være alle tiders. Jeg gad gerne se Anna Kendrick få en hovedrolle i en actionfilm af en art (:

Rasmus/Musen

Fedt! Men jeg forstod altså bare intet af det. Altså, hvad i alverden prøver de at vise vise os?

Nå, men så må det vel være det. Alle og enhver kan vel prøve at være en berømt og kendt person en eller anden dag. Så det var åbenbart bare hendens tur, så. :D

JegELSKERFilm

Lad os få hende som Indiana Jones.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter