Cookie- og Privatlivspolitik
Første billeder fra Warcraft

Første billeder fra Warcraft

For the Horde!

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Fans venter i spænding på at se materiale fra Duncan Jones’ kommende fantasy-film Warcraft, men tidligere er der ikke blevet frigivet meget mere end et par plakater.

[banner_here]Nu kan du dog få et glimt af Orgrim Doomhammer, som i filmen spilles af Robert Kazinsky.

En stor grund til at billeder fra filmen og af karaktererne tilbageholdes er, at effekt-medarbejderne hos Industrial Light and Magic lige nu er i gang med at forvandle råt billedmateriale og performance-capture, så det passer ind i det magiske Warcraft-univers.

Billederne af Orgrim Doomhammer er meget imponerende og viser, at filmen kommer til at være tro mod udseendet i spillet, selvom de har tilføjet lidt ekstra realisme til den ellers ret karikerede æstetik, man kender fra Warcraft-spillene.

Duncan Jones og Industrial Light and Magic lover at levere de mest virkelighedstro overnaturlige væsner set på film. Om det lykkes, vil tiden vise, men det forklarer måske den usædvanligt lange post-produktion, filmen skal igennem.

Warcraft får premiere den 9. juni 2016.

©Universal Pictures

©Universal Pictures

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nissen

Som i nok allerede har lagt mærke til på "Kino.dk" er der allerede en Warcraft Movie(http://www.kino.dk/film/w/wa/warcraft) film på vej... men der er allerede flere spil på vej så som "Sly Cooper (https://www.youtube.com/watch?v=nbXEKZVonko), Assassin's Creed (http://www.kino.dk/film/a/as/assassins-creed), Angry Birds (http://www.kino.dk/film/a/an/angry-birds), Ratchet & Clank (http://www.kino.dk/film/r/ra/ratchet-and-clank)

nogle af dem er fra Computer Verden og nogle fra Console verden

men jeg tror da helt sikker at film baseret på spil bliver et hit hos de unge :)

Noobcake

Jeg håber så meget den bliver en succes så de måske vil gå videre og filmatisere Starcraft også.

Lasseuser/249033

Med Blizzard Entertainments sædvanlige sans for detalje kunne filmen godt ende med at blive ok.

Jeg forudser at hvis den bliver en stor kommerciel succes, vil vi få mange flere film at se baseret på computerspil og med større budgeter end hidtil.

Zlatko

At dømme fra den meget sparsomme info der er udgivet om filmen, så er Chris Metzen og co. (forfatterne til warcraft historien) indblandet i ret meget, og hvis man kender Blizzard ret så vil de ikke være med til at udgive noget der ikke er top kvalitet.

Derudover så er Warcraft fanbasen så stor at de ikke vil turde udgive noget halvfærdigt møg.

Jacob

Man skulle ikke umiddelbart tro de ville ligge det tekniske niveau så højt, men alt det kan næsten være ligegyldigt hvis historien falder til jorden.

Anna  Nikoline

Warcraft spillene er så fantastiske, at jeg tvivler på at man ville lave en dårlig historie til filmen. Det ville skuffe omkring 7 millioner spillere, så de kan lige så godt tage sig sammen og producere en ordenlig film ;)

Stine

Mon ikke at fansene af Lara Croft tænkte det samme som du inden den første film ramte biograflærredet??

Michael Kenuser/247563

Ku' vi ikke ret hurtigt blive enige om at Tomb Raider spillende(måske op til de nyeste varianter) aldrig har været kendt for deres historie, hvorimod Warcraft(ikke wow, men warcraft) spillendes historie nærmest er verdenskendt.
Tomb raider filmende er bare bygget på en masse unge drenges fantasi om Laura Croft i for lidt tøj :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Gustav

Det bare luksus jo

17 timer siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

1 dag siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

4 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

4 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

4 dage siden

Aktive debatter