Cookie- og Privatlivspolitik
Video-blog: Hyldest til Disney

Video-blog: Hyldest til Disney

De bedste minder

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Animation er et af de bedste medier. Det kan transportere dig til vidunderlige steder og introducere dig fpor usædvanlige karakterer. Historierne kan blive nydt af folk i alle aldre, og manges første filmminder stammer da også fra det følgende animations-selskab.

I 1937 ankom den første Disney-film i biograferne med Snehvide og de syv dværge, og tilbage i februar 2015 modtog de (for andet år i træk) deres seneste Oscar for Bedste Animationsfilm med Big Hero 6.

Dette er min hyldest til, hvad jeg mener, er de 30 bedste animerede Disney-film.

Hvilken Disney-film er din favorit?

Videoen er leveret og produceret af Casper Langbak, der tidligere bl.a. har stået bag en tilsvarende hyldest til Pixar. Hvis du vil skrive et blogindlæg til kino.dk, kan du kontakte daniel@kino.dk og høre nærmere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kia

Simpelthen fantastisk film

Man får jo helt lyst til en omgang disney maraton

Sophie

Man får helt en klump i halsen over denne fine video... Alle de bedste klassikere samlet...

Rasmus/Musen

Med alle de uforglemmelige minder, som de har bragt til os, så er det svært at sige noget negativt om dem.

Tja, de gør det vel bare igen og igen, og vi vil bare ikke glemme det sådan lige om lidt igen. MAGIEN LEVER FOR EVIGT OG ALTID INDE I VORES SJÆLE! Rigtig god video forresten, du har rent faktisk sat det hele sammen på en god måde, så man kan se, at det virkelig er en hyldest.

Men fra min side, så tror jeg vist bare at jeg vil sige: BADADADADA! ;-)

Nicklas

når jeg husker tilbage på min barndom, husker jeg ofte tilbage på de minder jeg har haft, pga Disney. og selv om jeg er blevet en voksen mand, så har jeg stadigvæk en stor kærlighed, til Disney. så denne video bringer en masse gode minder frem

CINEMANDRUP

Jeg ryger fluks i barndommen ved disse hyldest videoer. Virkeligt godt sammensat og et rigtigt godt udvalg af uforglemmelige minder fra barndommen og dags dato.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter