Cookie- og Privatlivspolitik
It Follows-stjerne i Independence Day 2

It Follows-stjerne i Independence Day 2

Scream queen skal slås mod rumvæsner

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Skuespillerinden Maika Monroe er blevet hyret til en uspecificeret rolle i Independence Day 2, den første af to planlagte efterfølgere til storhittet fra 1996. Det skriver instruktøren Roland Emmerich på sin Twitter-profil.

Monroe har roller i gyseren It Follows, hvor hun bliver forfulgt af en ækel dæmon, og i thrilleren The Guest, hvor hun er oppe imod en psykopat. Begge film er på vej til de danske biografer.

I 'Independence Day 2' skal hun givetvis bekæmpe rumvæsner, som invaderer Jorden og med stor sandsynlighed tager et par landemærker eller to med sig i købet.

Det 21-årige talent tilslutter sig et ensemble af rutinerede kræfter som Jeff Goldblum, Bill Pullman, Vivica A. Fox, Brent Spiner og Judd Hirsch fra den oprindelige film. Hun får følgeskab af Liam Hemsworth, Charlotte Gainsbourg, Jessie Usher, Travis Tope og Joey King som nye Independence Day-navne.

Independence Day 2 får premiere den 23. juni 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Synes ikke at Roland Emmerich altid har været lige heldig med sine film, men han har sans for episke scener og dramatik, så krydser fingrer for han har heldet med sig denne gang.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

1 dag siden
P.user/231967
P.user/231967

Hvor er filmen om madame Curie, med titlen: "Radioactive" blevet af. Den er overhovedet ikke med i listen.

1 dag siden
Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

5 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

5 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

6 dage siden

Aktive debatter