Cookie- og Privatlivspolitik

The Loft

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
30.04.2015
| |
1 time 48 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Loft
|

Filmen 'The Loft' handler om fem gifte mænd, der sammen lejer en penthouselejlighed, hvor de i al hemmelighed kan medbringe deres elskere og udleve deres fantasier.

Der bliver dog sat en alvorlig stopper for deres eskapader, da de en dag finder en død pige i lejligheden, og der går ikke lang tid, før de indser, at én i gruppen må være involveret i mordet.

'The Loft' er en psykologisk thriller om, hvor godt man egentlig kender sine venner. Spørgsmålet er blevet stillet før i den originale belgiske version fra 2008, men nu er det de engelsktalende skuespillere, Karl Urban, James Marsden, Eric Stonestreet og Wentworth Miller, som får deres venskab sat på prøve i det amerikanske remake.

Instruktør Erik Van Looy og skuespiller Matthias Schoenaerts, der også stod bag den belgiske version, vender tilbage til historien som henholdsvis instruktør og skuespiller. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (17 votes)
3.7
2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det er sjældent særligt subtilt og aldrig realistisk, men det er af og til ret spændende." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "[...] desværre er 'The Loft' hverken erotisk eller for den sags skyld særligt spændende." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "[...] efter et lovende anslag bliver krimi-intrigen mere og mere absurd, og til sidst falder alt fra hinanden." (Peter Albrechtsen)

 • Politiken

  "[...] årets dårligst spillede, mest kluntede film." (Katrine Hornstrup Yde)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Hvis en thriller skal være farlig, så skal man føle for karaktererne og være bange på deres vegne fordi de er i stor fare - og allerhelst skal man ikke føle at det hele er overstået når filmen slutter.

Det lykkes ikke rigtig i denne film, for det er reelt svært at holde af mennesker som gør andre fortræd.

Victor

Men den egner sig ikke til det store lærred.
Den forsøger desperat at udgive sig for at være meget velskrevet og klog, men den er alt andet. Slutningen føles meget sjusket, og skuespillet er alt for try-hard.

Der er ikke brugt så meget som 2 minutter på at finde på karakterene.
Èn af dem er simpelthen så åndssvagt dum, og har den mest tæerkrummende dialog jeg nogensinden har hørt i en film - og så har jeg ikke sagt for meget.

Den formår slet ikke at indfri de forventninger man får, når man ser traileren.

Men den kan i det mindste underholde... 3 stjerner for at holde mig beskæftiget i halvanden time, uden at jeg kedede mig for meget.

Sanneuser/119789

Kommer denne film ikke til Aalborg?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.