Cookie- og Privatlivspolitik

Kingsman: The Secret Service

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en særegen grundstemning præget af lige dele komedie, action og spænding. Komedien er dog ikke afvæbnende ift. de mange rå voldsscener, som indgår. I disse scener er der grafisk vold, hvor fx arme og hænder skæres af og ryger gennem luften, en kvinde får en økse i halsen, en del skud mod hovedet i nærbilleder, en kniv i øjet, en træbjælke igennem hovedet osv. Da voldsscenerne er udpenslede vurderes det, at børn og unge under 15 år vil kunne blive skræmt.

Se mere på medierådet.dk
26.02.2015
| |
2 timer 9 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Kingsman: The Secret Service
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX
|

I filmen 'Kingsman: The Secret Service' bliver den unge småkriminelle Gary "Eggsy" Unwin rekrutteret af en tophemmelig britisk spionorganisation ved navn The Kingsmen. Eggsy kommer fra et råt kvarter, hvor han er vokset op uden støtte fra sin mor og med kun et minde om sin heroiske far som trøst.

Da den mystiske og særdeles dødbringende gentleman Harry Hart tager den unge mand under sin vinge, bliver Eggsy kastet ud i et udfordrende træningsprogram, der skal lære ham kunsten at dræbe... med manér. Træningen er hård, men vand ved siden af den fare Harry Hart og hans protegé møder, da et forskruet geni pludselig kommer på banen og truer verdensfreden.

'Kingsman: The Secret Service' er et stilet og humoristisk bud på en James Bond Junior tilsat ekstra vold og flere komiske optrin. Matthew Vaughns (X-Men: First Class) filmatisering af Mark Millars tegneserie sender en uhøjtidelig hilsen til nutidens alvorlige Bond-film på samme måde som hans Kick-Ass tog superhelte-filmen under kærlig behandling.

Colin Firth spiller gentleman-agenten Harry Hart, mens den relativt ukendte Taron Egerton ses i hovedrollen som Eggsy. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (654 votes)
4.9
4.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Filmen er et bindegalt misk mask af klassisk spionfilm og højtgearet tegneserieaction, fyldt med referencer til alt fra 'James Bond' til 'My Fair Lady'. Det er voldsomt underholdende - men også til tider voldsomt langt ude." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Ligesom vores egen action-komediemester Anders Thomas Jensen har Matthew Vaughn som både instruktør og manuskriptforfatter et suverænt øje for den unikke blanding af ultravold og afvæbnende komedie. Og selvom filmen varer over to timer, flyver tiden af sted." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Man skal nok have en vis kærlighed til genren for helt at værdsætte 'Kingsman: The Secret Service' og dens mange indbyggede referencer, men har man det, vil man med garanti føle sig hjemme i den skræddersyede underholdning, der i sine bedste øjeblikke er skarp som en syl i skosnuden." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "[...] der er noget særligt ved filmens platheder. De har fået et ekstra twist, en flabet tone, en hvad-fanden-skete-der-lige-der-fornemmelse, der løfter en ligegyldig metervareactionkomedie til en gennemruskende frydefuld oplevelse." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Klasseskel, britisk snobberi, både opad og nedad, konfronteres med et blink i øjet, og der gives et underholdende bud på en moderne agentfilm, der dyrker tegneseriens excessive stil." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Den er for alle, der synes, at filmagenter, især James Bond, er motherfucking seje i skræddersyede jakkesæt med underfundige våbengadgets, thi med gode manerer, britisk kløgt og gamle penge skal superskurke knægtes." (Katrine Hornstrup Yde)

 • Weekendavisen

  "Det er blodigt flødeskum for den kræsne liebhaver. [...] Ingen går fri, og alle kan ofres. Ydermere er stilen ret gennemført." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katja

rigtig god film, der bestemt var værd mit 2. besøg ;-)

Poisnpink

En rigtig drengerøvs film, men dog en som piger også kan være med på.
Underholdende hele vejen igennem. klart en af de bedste film jeg har set i år

Tina

Jeg havde kun forventet at blive underholdt da jeg blev slæbt med ind for at se Kingsman. Stor var min glæde, da det viste sig at være så meget mere.

En hyldest til genren.

En kærlig spoof på genren.

En del meta på sig selv og genren.

Jeg har været fan af Vaughn siden Xmen First Class (som stadig er den eneste rene x-men film i serien), så jeg havde mit håb om at Kingsman ville være mere end blot lidt over to timers underholdning.

Tak til Vaughn og castet. Det er lang tid siden jeg har været ved at glide ned ad sædet pga af et rent og skært grineflip og til tider ikke kunnet holde op med at fnise af diverse oneliners og injokes. Jeg er fuldt ud enig med andre brugere herinde - Hvorfor se fifty shades når man kan se Colin Firth sparke r*v?

Tak til NF bio der sendte en reminder at jeg stadig kunne nå at se Fifty Shades to timer efter jeg havde bestilt billetter til at se Kingsman igen. Bedste aprilsnar ever ;)

Anonymuser/0

For en gang skyld har Hollywood lagt den barnagtige amerikanske tumbe humor fra sig og har for en gangs skyld kombineret action, kitch, sex i en, tro det eller lad være, smagfuld cocktail. Shaken, not stirred.

Jeg har ikke fortrudt jeg så Kingsmen Hvilket er en sjælden men ganske behagelig følelse.

Fauzia

Jeg havde hørt, at filmen var plat, men den til tider platte humor og direkte referencer til bl.a. gamle James Bond film, Kill Bill, Matrix blandet op med vigtigheden af at en gentleman altid er iklædt et skræddersyet jakkesæt fungerer rigtig godt.

Filmen bliver endnu bedre af at historien ikke er forudsigelig og dermed bevarer man interessen i at se mere gennem hele filmen.

Kan klart anbefales!

Peteruser/705442

Jeg kan ikke rigtigt finde ud af om det er kitch eller kikset. Ligeledes ved jeg ikke rigtigt om forfatteren kan finde ud af med sig selv om det skal være James Bond eller Matrix - lidt mærkeligt konstrueret.

Underholdt YES, men ikke solgt til konceptet.

Troelsen user/562585

En meget underholdende film fra start til slut!

Man er vandt til at se Colin Firth i seriøse og til tider "kedelige" roller, men her får den hel armen og han går hen og bliver ret cool, også sammen med hans yngre medspiller!
Som en anden her helt rigtigt siger "Hvem vil se Fifty når man kan se Colin Firth kick ass?" ;-)

Alle spiller godt, selv Samuel Jackson er god selvom hans karakter er en smule plat.
Der er en masse god humor blandet med hvad en rigtigt spion film skal indeholde!

Kan klart anbefales! :) Skal ses igen, når den kommer på DVD/Blueray :D

Freja

Det var med blandede følelser, at jeg så den her film; men jeg kom ud fra biografen med et kæmpesmil på læben, og en smule ømme mavemuskler.
Det er en fantastisk blanding af kliché-James Bond, Spy Kids og humor, samtidigt med at der er flettet nogle fantastiske one-liners ind imellem. Der er twists og plots der ændrer sig, så man aldrig helt ved, hvor man egentligt har filmen henne - og det er helt klart ikke en dårlig ting!

Taron Egerton, Colin Firth og Samuel L. Jackson udgør nogle forrygende helte og skurke, og spiller rigtig godt sammen; det er fedt at se en "nykommer" som Taron Egerton spille så fantastisk godt sammen med veteranerne indenfor faget.
Alt i alt en fantastisk film, med fede effekter, sjove dialoger, suberb skuespillere - veludført, smuk og helt igennem fed.

Maria

"Kingsman" var en hæsblæsende omgang og fuldstændig gakket og syret, men über fed!

Skuespillet var rigtig godt, der var masser af britisk arrogance og de mange James Bond og andre spion-hentydninger passede perfekt når de blev leveret.

Jeg og min veninde kunne ikke tage det helt seriøst at Samuel Jackson læspede i filmen - jeg mener han skal jo snart spille super-seriøs Nick Fury i Avengers 2, så vi grinede stort set hver gang han sagde noget i filmen. ;)

Og så var der godt nok gang i myrderiet som nogle gange var lidt klamt og andre gange bare virkelig komisk, men for en der har set Kill Bill vol. 1 og 2, var jeg klædt godt på. ;)

Fem store stjerner skal der lyde herfra!

S. Rico

Dette er uden tvivl den bedste James Bond film nogensinde, som ikke er en James Bond film. The Kingman tilføjer samme sprudlende, ironiske og politiske ukorrekte dimension til den klassiske agentfilm, som Kick-Ass gjorde det til den klassiske superheltefilm.

Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har siddet i biografen med kæben helt nede på gulvet. Det er vanvittigt langt ude og yderst forfriskende. The Kingsman er fyldt med humor, men ikke på en plat måde. Og den er spækket med nervepirrende action. Særlig god er faldskærmsscenen - og ikke mindst kirkescenen. Det er herligt ironisk, at Galahad i Arthur-sagaen var den mest fuldkomne og ædle af alle riddere. Og så gennemfører han her den vel nok mindst ædle gerning en ”good guy” nogensinde har foretaget sig i filmhistorien. Forrygende!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.