Cookie- og Privatlivspolitik
Kulørte plakater til Batman v Superman

Kulørte plakater til Batman v Superman

Hvem holder du med?

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

I lørdags kom den første trailer til Zack Snyders Batman v Superman: Dawn of Justice. I dag er to dugfriske teaserplakater landet via instruktørens Twitter-profil.

De Andy Warhol'ske plakater leger med de ikoniske heltelogoer og lægger op til, at man som publikum skal vælge side mellem de to kappeklædte mænd.

Spørgsmålet er så: Hvem holder du med? Giv os dit svar ved at stemme forneden.

Batman v Superman: Dawn of Justice får dansk premiere den 24. marts 2016.

Batman v Superman: Dawn of Justice

Batman v Superman: Dawn of Justice

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Batman i 'Dawn of Justice' er baseret på Frank Millers 'The Dark Knight Returns', og selvom valget af Ben Affleck er omdiskuteret, så glæder jeg mig på en måde til at se en garvet Bruce Wayne trække i arbejdstøjet.

Christian

Giv os en oprigtig GO' film den her gang Hr. Snyder, og lad os snakkes ved efterfølgende.

Number 9

Selvom plakaten desværre er gået i stykker, ligner det godt nok meget, at filmselskabet er kommet til at bruge et gammelt billede af Daredevil. Nå pyt, de retter vel fejlen inden længe, da man jo ikke kan forestille sig, at nogle kunne finde på at bruge den samme person til to forskellige superhelte. Vel Chris Evans? ;)
Ift afstemningen er jeg så gammel (livserfaren kunne det også kaldes), at jeg i mine teenageår læste Nattens ridder vender tilbage, som Batman v Superman til dels skulle være bygget på. Selvom det er et par år siden, jeg sidst læste den absolut fremragende historie, kan jeg stadig huske, at Superman for en gangs skyld IKKE måtte vinde, da det ville betyde, at Batman tabte, og det gik virkeligt ikke.
Min stemme går derfor til Batman, og så krydser jeg fingre for, at filmen lægger sig så tæt op ad den oprindelige tegneserie som muligt.

Tanjasl

Batman of course også selvom det denne gang er i form af Ben Affleck.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bjarke Friis Kristensen

Mange tak for din kommentar :) Vi har lige klargjort tallene i artiklen. Så tak igen for at holde os til ilden. Mvh. Bjarke, kino.dk

1 dag siden
Bjarke Friis Kristensen

Mange tak for din kommentar :) Vi har lige klargjort tallene i artiklen. Så tak igen for at holde os til ilden. Mvh. Bjarke, kino.dk

1 dag siden
Carl
God

Dygtig skuespiller!

1 dag siden
Carl

Har ventet længe på denne dag!

1 dag siden
Kim
Kim

Det er hverken "nogensinde" eller "1951-2020". Listen er baseret på salget af billetter til danske film i perioden 1976-2020.

2 dage siden

Aktive debatter