Cookie- og Privatlivspolitik

Kort teaser til Batman v Superman

21 sekunders smagsprøve

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Instruktøren Zack Snyder har udsendt en meget kort teaser til Batman v Superman: Dawn of Justice via sin Twitter-profil.

Teaseren viser ikke meget, men man fornemmer den dystre stemning, der ligger et stykke fra Marvels mere farverige, filmiske univers med Avengers i front.

Smagsprøven skal fungere som opvarmning til den regulære trailer, som bliver vist ved specielle IMAX-visninger i USA den 20. april og sikkert udkommer online nogenlunde samtidig.

Batman v Superman: Dawn of Justice får premiere den 24. marts 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
zoell

Så har WB udgivet den officielle teaser. Enjoy!

https://www.youtube.com/watch?v=IwfUnkBfdZ4

CINEMANDRUP

Med en trailer lige om hjørnet er forventningens glæde stor. Kan egentlig ret godt lide det aldrende look som batman dragten har gennemgået, så den ser slidt ud og krydser fingre for at Ben Afleck nu også var den rette at caste til den rolle.

zoell

Det eneste der kan få mig til at kommentere på kino.dk er Supermand. Here we are, 2 years down the road.

JEG ER SÅ FUCKING KLAR TIL MERE SUPERMAND! Bring it on!

Rasmus/Musen

Øøh... Er verden helt forandret nu, hvad er der lige sket. Hvem har vundet slaget?

Mikkel Poulsen

Til den fulde trailer på Mandag men mine forventninger er ret lave, fordi jeg blev skuffet over Man Of Steel det var en ommer og traileren var bedre end filmen. Men nu hvor. Batman. Wonder-Woman. Aquaman. The Flash og Cyborg er med mon ikke det så bliver en god kombination af en kickass superhelte film, for så ikke at tale om den fulde Wonder-Woman film engang i 2017 samt Justice League Part One i 2017 og Part Two i 2019. Jeg kan ikke vente til 26 Marts 2016 det bliver et fantastisk superhelte år!

karsten

For lidt.. Vi vil selvfølgelig ha mere

Jacob

I 'Superman Returns' var han for blød, og i 'Man of Steel' smadrede han for meget. Ærlig talt glæder jeg egentlig bare til 'Dawn of Justice', og hvis Zack Snyder har ligeså meget held som Joss Whedon til, at give spilletid nok til hver helt og skurkene er jeg fortrøstningsfuld.

dennis

Jeg tror de venter med det tunge skyts ( altså den egentlige trailer ) til efter Age of Ultron har haft sin sejrsgang, verden over....
De har netop udsendt denne pre-trailer for at vise os at vi skal huske DC også er til stede...
Jeg har dog hørt rygte om den egentlige trailer til Superman vs Batman vil komme før Avengers 2, som trailer...
Se det kunne være fedt...
Så kunne det være vi om få år kan få en crossover, hvor vi kan opleve en herrefight imod "the other guy", altså HULK imod SUPERMAN....Se det er en film jeg godt gad se!!!

Christian

Jeg tror at den nye Star Wars trailer også vil få premiere foran Age of Ultron! Begge film er lanceret af Disney, og det er en no-fuckin'-brainer at lade en ny Star Wars trailer spille foran en af årets mest ventede film.
Der er en stort Star Wars Fan-Event i aften i USA. Meget af dette vil også streame live online. Er slet ikke i tvivl om at en ny SW-trailer vil blive vist til dette event, og efterfølgende kommer den med foran Avengers 2.

Maria

Jeg havde for resten lige en sjov tanke om hvor det perfekte tidspunkt ville være at vise teaseren i de danske biografer:

Til forpremieren på Avengers 2 i Cinemaxx. Hihihihi, der ville sidde så mange "kun Marvel 4 ever omg" fans og brokke sig højlydt i salen, det kunne være så sjovt!

Gør det, Cinemaxx, PLEASE!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.