Cookie- og Privatlivspolitik

The Fast and the Furious (2001)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
28.09.2001
| |
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Fast And The Furious
|

I 'The Fast and the Furious' er Bryan O'Conner (Paul Walker) en nyuddannet politimand, der arbejder undercover i en verden af ulovlige racerløb.

Filmen blev starten på en af filmhistoriens mest succesfulde franchises.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (61 votes)
4.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søsuser/807738

Den 2. bedste fast and furious film

Lukas

Selv om biler ikke siger mig noget, så syntes jeg alligevel at den her var super fed. Elsker også de fantastiske kameravinkler som man kommer til at støde på undervejs i filmen, og alle de virkelig flotte skud som man nogle gange kan finde.
Filmen har også startet meget indenfor “Racing” film, hvilke jeg godt kan forstå, da måden den fortæller historien på, er gennem Racing og biler.
Men filmen er langt fra en “perfekt” film. Der er nogle scener der placeret lidt forkert, og skuespillet kan også til tider være lidt overspillet nogle gange.

S. Rico

Så fik jeg efter 16 år endelig set første film i sagaen. Selv om kino.dk afslører hovedpersonens identitet i filmbeskrivelsens første sætning, så anede jeg intet på forhånd. Og det er både godt og skidt. Det er selvfølgelig herligt at blive overrasket. Men det betød også, at den første halve time føltes som en indholdsløs drengerøvsfilm. Det bliver så heldigvis noget mere interessant, da vi finder ud af, at der er tale om en undercover mission. Men helt super spændende bliver den aldrig. Meget af filmen minder om spillet Need for Speed ProStreet. Og det er ærligt talt sjovere at spille spillet end at være inaktiv publikum til de potente drag races. Jeg var dog underholdt nok til, at jeg sikkert ender med også at skulle tjekke nogen af fortsættelserne ud. Så den skal have 3 store stjerner.

Wayne

En undercover betjent og en kriminel bliver "brødre" og noget særligt opstod. Der er lidt Thelma og Loise, over det.

Verden tog aldrig imod serien på samme måde, før både Walker og Diesel var samlet igen.

Nikolaj

Filmen er en ægte drengerøvsfilm! Der er fede tunede biler, dejlige damer, store overarme og masser af action med i denne første film i FAF-serien! Desværre har den ikke et særlig fyldigt plot, men det er jo heller ikke unormalt for den slags film!

"THE FAST AND THE FURIOUS" fungerer godt som en film hvor man bare skal slå hjernen fra og nyde lyden af de tunede bilmotorer!

Nikolaj

Er den bedste af alle Fast and Furious filmene.

Resten synes jeg desværre løber tør for fantasi.

Lars Michael

Det er måske den bedste film i serien , en rigtig drengerøvs film vor også piger kan se den.

Angel88

jeg synes de er vildt gode.

Frank

Okay film

Mia Lindholm

Jeg syntes alle filmene er fantastiske! Gode skuespillere og super fede biler! God handling og action osv. :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.