Cookie- og Privatlivspolitik

Jensen & Jensen

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
11.08.2011
| |
1 time 20 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Jensen & Jensen
|

'Jensen & Jensen' er en animeret actionkomedie fra en af instruktørerne på 'Rejsen til Saturn'.

Filmen foregår i København i 2019, hvor finanskrisen stadig raser og er værre, end nogen kunne have forudset.

Bygninger forfalder og alt koster penge. Rumænere og polakker har underbudt al byggeaktivitet, Hells Angels har overtaget politiets opgaver, og landet er styret af Danmarksbanken.

Arbejdsløshed, inflation og kriminalitet er skyhøj, hvilket har åbnet døren for et hidtil ukendt erhverv i Danmark: Dusørjægeren.

Brødrene Bjarne og Jimmy Jensen står begge i livstruende gæld, den ene til blodtørstige kreditorer, den anden til en pengegrisk eks-kone.

De vælger derfor at blive dusørjægere og går på jagt efter en af Europas mest eftersøgte forbrydere, Milo, der har lagt onde planer om at kontrollere hele verdens valuta og lægge Danmark i grus undervejs.

Jensen-brødrene er hverken særlig smarte, stærke eller modige og står hurtigt ansigt til ansigt med vanvittige CIA agenter, våbenliderlige vandaler fra Vatikanet og en meget kælen ged.

I jagten på forbryderne lærer 'Jensen & Jensen' hinanden at kende - på godt og ondt.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (404 votes)
3.4
2.3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... alt i alt rammer 'Jensen & Jensen' bunden af kvalitetsskalaen med et øredøvende brag, der efterlader en målløs." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Er man en præteenage-dreng med hang til humor om hængepatter, synet af lange løg, dildo-, dværge-, pave- og fåre-sex, vil man sikkert grine sig gennem hele filmen. Men paraden af platheder og drengerøvs-humor bliver virkelig hurtigt alt, alt for meget." (Michael Lind)

 • Jyllands-Posten

  "Helt sikkert vil et betragteligt publikum tage 'Jensen & Jensen' til sig og more sig kosteligt, og det er alle vel undt. Så gør det vel ikke så meget, at jeg er forbeholden." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "Der er faktisk morsomme glimt i 'Jensen & Jensen'. ... Det målbevidste forsøg på at være forrygende fræk og fornøjeligt fordomsfuld ender med især at være ... forstemmende." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Problemet er blot, at det ikke er sjovt. Vist smiler man et par steder, ... men generelt er filmen så fattig på glæde, at den kunne være desinficeret." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Måske er vi blevet forvænte, men det kan altså gøres bedre.

Johnnyss

og det fedsest,tegner jeg har set og jeg er kræsen

Star

Kedelig

Mathias

elsker scenerene hvor der er top gun

Mike

Også er den heller ikke mere end det, man kan lige se den 1 gang.

Lisette Melgaard

Da man så starten tænkte man "bare den ikke fortsætter sådan, for så bliver det en lang og kedelig film" da filmen sluttede tænkte man "fuck jeg brugte penge på denne film"

Kan ikke anbefales

Lars Christian

efter ca. 45 min gav jeg op

nicklaspi

Selve filmen har en lidt kedelig handling, den var slet ikke så sjov som man regnet med ifølge traileren.

bouser/941412

grafik ok i var i en lorte bio noobs den er bedst for 10-15 årige nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooobs

Dittepigen94

Spild af penge og tid. Fortryder at jeg ikke tog ind og så en anden film, eller havde tjekket bare en smule op på anmeldelser først.

Dårlig animation, kedeligt plot, lam dialog og meget lidt underholdende.

Come on guys, det kan I gøre bedre!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.