Cookie- og Privatlivspolitik

The Lovely Bones

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
11.03.2010
| |
2 timer 16 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Lovely Bones
|
I 'The Lovely Bones' myrdes pigen Susie Salmon, spillet af Saoirse Ronan ('Atonement'), men hun fortsætter med at følger med i sin families liv på jorden.

Selvom hun ikke længere er fysisk til stede i denne verden, føler hun det tab og savn, som hendes død medfører. 

Ikke mindst ser hun, hvordan hendes morder effektivt sletter alle sine spor og gør klar til at myrde igen, og Susie må nu opveje sit ønske om hævn og kærligheden til sine forældre (Mark Wahlberg og Rachel Weisz).

Med denne filmatisering af Alice Sebolds anmelderroste roman er Peter Jackson ('Ringenes Herre'-trilogien) tilbage.

Bemærk: 'The Lovely Bones' er en del af Biografklub Danmarks program.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1346 votes)
4.1
2.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "At omsætte romanens poetiske elementer er en svær opgave, selv for Peter Jackson, og 'Lovely Bones' er endt i et filmisk limbo. Hverken rigtig god eller helt dårlig." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "Alt i alt virker det, som om Peter Jackson er endt som konge i sit eget filmrige – uden en eneste nej-siger i omgangskredsen." (Jacob Wendt Jensen) ()

 • Ekstra Bladet

  "Gå ind og se en anden film i stedet og sats på, at de viser traileren til 'The Lovely Bones', så har du – uden at overdrive – alligevel set det meste." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... ingen betvivler Jacksons evne til at skabe storslåede filmiske scenarier. I dette tilfælde kommer det desværre til udelukkende at virke som unødig exces, der trækker filmen i langdrag og trætter tilskueren." (Katrine Sommer Boysen) ()

 • Politiken

  "... Jackson kan skabe scener og vække følelser. Filmens dennesidige kriminal- og familiedrama virker, selv om vi jo ved, hvem morderen er." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christianuser/158327

The Lovely Bones er en god film, og rigtig spændende, men nogle kan den godt blive forvirrende, men ellers er den god.....

Cecilie

Det er en rigtigt go film
og der sker noget fra starten af, man må sige at det er en film med død, sorg, lidt uhyggelig, og samtidig er den rigtigt sød og rigtigt go, Vil dog sige at nogle steder er den langtrugget, men den er nu rigtigt go, vil meget gerne selv se den igen, fordi jeg synes den er lavet kanon godt, og nogle rigtige skuespiller, det må man sige,

May

Selvom det egentlig er en forfærdelig historie om død og forfølgelse og afstumpet mandfolk - så bragte den her film smilet frem og føltes som en rigtig feel-god film. Smukt filmet, lidt overfladisk og alligevel brændte skuespillerne igennem og ramte mit hjerte. En visuelt flot film og en film med hjerte og en touch af ægte sjæl - en rigtig lovely og meget sød film!

Nanse

Virkelig god film! Den var virkelig interessant lige fra start af! Det synes jeg er rigtig godt, hun er også en fantastisk skuespillerinde Saoirse Ronan hun skal nok blive til noget hvis hun vil..Den er også virkelig flot lavet jeg kan virkelig godt lide alle de der forskellige "verdener" hun kommer igennem! Det er forfærdeligt at der rent faktisk findes mennesker som ham, men i det mindste fik ham i filmen det han fortjente han måtte bare godt have lidt lidt mere!!
Peter Jackson har gjordt et fantastisk job igen!

Julaii1995

skal jeg se den eller ikke? jeg vil gerne se den men er også bange for at jeg bliver skuffet s; & er den overhoved uhyggelig...?

Mads Frederik

fik mig til at tænke på What dreams May Come fra 1998 med Robin Williams. Men svar mig venligst hvad der skulle få en normal-tænkende 14 årig pige til at gå ned i et hul med en mand der så ud som Harvey???

Hun skulle jo ikke forestile at være underbegavet så vidt jeg forstod...

Der var noget der ikke hang helt sammen?

Mette

God film.. Men det bliver for meget med det overnaturlige når den myrdede løber rundt i en "verden" mellem jord og himmel.
Hvis det havde været foruden, havde det været en bedre film.

Anne

Jeg havde kun hørt dårlige anmeldelser af The Lovely Bones, men jeg blev positivt overrasket. Jeg kom igennem hele følelsesregisteret. Jeg var bange, vred og grædefærdig. Synes også skuespillet i filmen er rigitg god.
Men jeg må dog sige at den var en anelse for lang. Men nu er Peter Jackson heller ikke god til at lave kortfilm :)

Anjauser/50400

Nej, hvor var den kedelig! Jeg havde ellers glædet mig enormt meget til at se den efter jeg så traileren for den sidst jeg var i biffen. Jeg har undgået at læse alle anmeldelser og omtaler, for jeg ville have alt som en overraskelse.
Desværre var den trailer jeg så dækkende for hele filmen. Alle højdepunkterne havde jeg set dér, så jeg kedede mig bravt under filmen. At den så var piv-ringe oven i købet gør det ikke bedre.
Der står i omtalen at pigen prøver at kontakte sin fra fra 'den anden side' - ja, hvis det var ved at råbe 'Daddyyyy, dad!' nogen gange, jamen så bevares. Den var så spændings-forladt, den film.
Jeg overvejede at udvandre fra forestillingen, men gjordet det dog ikke. Det bedste af det hele var da min kæreste kom til at slå en skid midt i det hele.

MarkusStepH

Meget god og dramatisk film
Læste en anmeldelse hvor der stod at alt det gode i filmen var i traileren, og det er IKKE rigtigt, jeg synes det er en spændende og meget dramatisk film. Den er klart værd at se hvis man kan lide god drama

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.