Cookie- og Privatlivspolitik
Pinocchio skal også genindspilles

Pinocchio skal også genindspilles

Trædreng søges!

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Disney fortsætter med at annoncere kommende live action-filmatiseringer af egne tegnefilmsklassikere. Nyeste bud på stammen er ’Pinocchio’.

I dag skriver Deadline, at Peter Hedges (Dan in Real Life) er ansat til at skrive manuskriptet i stil med Maleficent og Eventyret om Askepot, der begge ærede sine animerede forlæg med stor succes.

Eventyret om Geppetto og hans trædukke er samtidig på vej i to yderligere projekter - en spillefilm med Robert Downey Jr. som dukkemageren, og en stop motion-udgave af Guillermo del Toro.

’Pinocchio’ bliver dermed den syvende i rækken af kommende genindspilnger af Disneys bagkatalog.

Jon Favreaus Junglebogen og Alice in Wonderland-fortsættelsen, 'Alice Through the Looking Glass', bliver de næste to af slagsen med premiere i foråret 2016.

Beauty and the Beast med Emma Watson og Dan Stevens udkommer i 2017, efterfulgt af 'Mulan', 'Peter Plys' og sidst Tim Burtons 'Dumbo', der alle mangler at få premieredatoer.

Her på redaktionen kan vi godt blive lidt forpustede ved tanken om den stride strøm af Disney-genindspilninger... men hvad siger du? Og hvilket eventyr, tror du, bliver det næste i rækken? 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maria

Jeg synes Disney er gået i selvsving på det seneste.

En remake af Disneyfilm hvor hovedvægten af karaktererne er mennesker kan jeg til dels acceptere, fx Askepot, men først Dumbo og nu Pinnochio?!?

Helt ærlig Disney, er I løbet fuldstændig tør for originale ideer? Marvelfilmene er jo heller ikke ligefrem baseret på noget man ikke har hørt om før.

Jeg ved med 100 % sikkerhed at jeg ikke kommer til at se hverken Dumbo eller Pinnochio i virkelig live. Jeg er også tøvende overfor Junglebogen. Men Skønheden og Udyret hapser jeg trods alt, da annoncering af castet indtil videre ikke har skuffet.

Horsi

Okay først lige til kino. Det er i marts 2017 Baeuty and the beast er sat til at komme ud (17) for at være præcis ikke i 2016. Der ud over er Audra McDonald rygtet til rollen som Wardrobe - eller Madam Della Grand Bush om man vil det.

Jeg synes det er gået over gevind med alle de filmatiseringer men det får næppe Disney til at stoppe. Desuden synes jeg ikke rigtig at Pinocio - eller Dumbo - har potentialet til at blive til spillefilm, men det er blot min mening.

Stine Teglgaard

Hov, det var en fejltagelse herfra. Tak for rettelsen :)

MVH Stine

Nimmy

Jeg håber lidt måske på: Den lille Havfrue
Eller: Klokkerne fra Notre Dame

Mikkel Poulsen

Den havde jeg også håbet på at ville komme som live action film måske at de så kan tage Klokkeren Fra Notre Dame. Kejserens Nye Flip. Og måske To På Flugt Brødrene Grimm's historien om Rapunzel ?

Rebekka

Jeg kunne godt forstille mig Aladdin og Den lille Havfrue ville blive de næste i rækken da det er nogen af de mest populære film, men håber nu snart at se noget "nyt" fra Disney, synes de malker succesen en smule for meget.

Maria

Der kommer faktisk en live-action lille havfrue film i en nær fremtid, men jeg tror ikke vi skal regne med at det bliver i en Disney-version, men nok tættere på den originale historie af H. C. Andersen der havde en lidt mere ulykkelig slutning. :)

Det er vidst nok Sofia Coppola der skal instruere, men hæng mig ikke op på det. :)

Jacob

Der må jo være en efterspørgelse, men tænk hvad de kunne lave i stedet for alle de "genindspilninger". Det er ikke en ny type film, men det har efterhånden vokset sig til sin helt egen franchise.

Steffen

Aristocats, Sværdet i Stenen og Aladdin må være mine bedste bud på genindspilninger.

Rimshauser/1082986

Nu må de stoppe

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

MikkelHJuser/610689
MikkelHJuser/610689

Når man tænker på, at den danske titel på Paul Blart: Mall Cop er Centervagten, så kan jeg sagtens forstå sammenligningen.

12 timer siden
DJT
Har
DJT

...ikke set The Conjuring 3 endnu, og det er ganske rigtigt, at La Llorona er den værste, men den næstværste er altså The Nun.

1 dag siden
Alex

Kom nu ind i kampen biografer.

1 dag siden
Karin

Fordi det stadig er en af de bedste film nogensinde. Den ældes meget flot og satte nye standarder for film.

4 dage siden
Mads Aagaard

Må vælge Spiderman, stadig en af mine yndlings superhletefilm nogensinde! <3

4 dage siden

Aktive debatter