Cookie- og Privatlivspolitik

Tømmermænd i Vegas (2009)

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
24.07.2009
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Hangover
|

'Tømmermænd i Vegas' ('The Hangover') er en komedie om en polterabend, der ender helt galt.

To dage før sit bryllup kører Doug (Justin Bartha) og hans tre venner (Bradley Cooper, Ed Helms og Zach Galifianakis) til Vegas for at holde den vildeste polterabend, men da de tre venner vågner næste morgen med dunkende hovedpine, kan de absolut intet huske.

Deres eksklusive hotelsuite er fuldstændigt raseret, og brudgommen er sporløst forsvundet. For at finde ud af, hvad der gik galt aftenen før, og for at finde Doug tids nok til at få ham hjem til brylluppet, begynder de tre venner at gennemgå deres handlinger fra aftenen før.

Men jo mere de finder ud af, jo større bliver deres problemer!

'Tømmermænd i Vegas' er instrueret af Todd Phillips, manden bag 'Road Trip' og 'Old School'.

Interview med holdet bag 'Tømmermænd i Vegas'

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4485 votes)
5.1
4.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... drengerøvshumor, piger kan grine med på. (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "'Tømmermænd i Vegas' er med garanti ugens mest idiotiske film. Men det er også den absolut sjoveste." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

 • Jyllands-Posten

  "... det, der redder 'Tømmermænd i Vegas' fra at blive en irriterende kliché, er den lette tone, det morsomme spil og de velserverede jokes..." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "'Tømmermænd i Las Vegas' er stopfyldt med klicheer, men de absurde og groteske optrin sikrer underholdningen." (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christina

Så fik jeg lige set Tømmermænd i Vegas igen i går. Det er snart 10 år siden, jeg så den første gang, og ligesom den gang var ved at dø af grin gennem hele filmen. Det er en film proppet til randen med de platteste jokes, men det er lige min form for humor - fra der er en tiger på toilettet, til Mike Tyson slår en af hovedpersonerne ned etc. Der er så mange sjove øjeblikke i denne film. Har du ikke set den endnu, så gør dig selv den tjeneste at få det gjort i en fart!

Christina,
https://foedselsdagskort.dk

Nikolaj

Det kan nemt blive for meget, og der er tider i filmen, hvor jeg tænker: "Come on, let´s move further". Det er hysterisk og for meget, men når det så er sagt, så må altså også indrømme, at den har nogle vildt sjove scener. Scenerne i Las Vegas om morgenen er kanon, karakterene er perfekt, selvom de også er hysteriske. Det er en fin, sjov film, som man sagtens kan få nogle grin af. Men forvent ikke stor film-kunst som Chaplin eller Jacques Tati leveret i deres komedier. Den får 4 stjerner herfra!

CINEMANDRUP

Todd Phillips’ friske skud på komedie stammen ’The Hangover’ var og er en nobel klassiker på din komik filmhylde. Det er tømmermandsfilm af bedste skuffe og kan frembringe et smil selv med de værste tømmermænd.

Vores ulveflok gennemlever en slags Jason-Bourne-hukommelses-tab-agtig polterabend, hvor det i stedet for deres identitet er deres handlinger, som er blevet ristet væk i alkoholens sødme og nu går den vilde jagt på nattens begivenheder for at genkalde forløbet og i sidste ende finde brudgommen.

Filmen starter blidt og sødt ud og fremprovokerer så en lavine af problemer og morsomheder. Et problem kommer sjældent alene og det er denne film et levende bevis på. Instruktør Todd Phillips, som har givet os ’Old School’ og ’Road Trip’ ved hvad der kræves af en god komedie og med ’The Hangover’ spiller han alle sine kort rigtigt.

Filmens skuespillere er aldeles godt castet og de ved hvad der forventes af deres komediekarakterer. De har alle deres særegne kendetegn og gruppedynamikken er genialt spillet. De giver hinanden det modspil og den friskhed, som filmen kræver.

Filmens kernepunkt er tømmermænd. Vores skuespillere ligner præcis hvad der forventes af folk med tømmermænd og være endnu. Filmen gengiver sublimt følelsen som nok rigtig mange kender og kan forholde sig til dagen derpå: Følelsen af ultimativ hovedpine, ligegyldighed, træthed, kampen mod kvalme og hukommelsen som er helt væk efter nattens eskapader.

Filmen er måske ikke århundredets historie, men som komedie er det en historie af store dimensioner af originalitet. Den er frisk, underholder fra start til slut og bevarer publikummet overrasket hele vejen igennem, da en film som denne har uendelige muligheder, da ALT kan være sket i løbet af natten. Det er fantasien der sætter grænser og hvis du har den holdning, når du ser filmen, vil du elske ’The Hangover’.

Jeg havde flere steder en gedigen latterkrampe i filmen og den har nogle scener som er decideret episke. Bare scenen i sig selv hvor de vågner morgenen efter – EPISK – for det er her hvor det ene problem og det ene spørgsmål afløser det andet og det er sku sjovt. Hvis du har en trang til en komedie, som du til hver en tid kan smide på og føle dig underholdt af er du ikke gået forkert i byen med denne.

Majken

Den eneste gang jeg har været i biffen alene, var da jeg så Tømmermænd i Vegas. Mine forventninger var ikke de største, men allerede et par minutter inde i filmen trillede tårerne ned ad kinderne: Jeg skraldgrinede fra start til slut - det samme gjorde resten af biografgængerne... Det er første gang jeg har oplevet et kollektivt grin strække sig ud over en hel film. Føj, den er skæg...! Jeg har set filmen mange gange siden og den giver mig altid et smil på læben. Det er simpelthen fremragende humor! SE DEN!!!

G-force

Nogenlunde god.

Biancha

den var okay

Michael

Virkelig sjov film, og skal ses lige meget hvad! Filmen kan altid få smilet frem i en, på den værste regnvejrs dag :P

Brian

Super sjov film med overfed humor og tossede personer der finder på det ene mere vanvittige indfald efter det andet. Efterfølgeren var bare en kopi. Men The Wolf Packen holder 100 og vækker en tiger i dig. For alle ved at et godt grin kan kurere næsten alt.

Lars Michael

Det er skide skæg, det ligner noget man selv har prøvet før , man kan bare ikke lade være med at grine over filmen .

Andreas

Hylende morsom film som bliver mere og mere "fucked up" jo længere man kommer ind i filmen! Men samtidig er det en rigtig god griner som kan nydes med venner, familie, kæreste osv.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.