Cookie- og Privatlivspolitik

Into the Woods

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en dramatisk, men også humoristisk stemning. Den indeholder en række scener med eventyragtig dramatik i form af en vred kæmpe, en truende heks, en forklædt ulvemand mm. Flere scener omfatter de barske konsekvenser, der især findes i gamle eventyr: en prins blindes, en ulv sprættes op, en tå hugges af. Da disse elementer imidlertid kun omtales eller vises antydningsvis, og da hele filmen foregår i et urealistisk og til tider komisk eventyr/musical-univers, vurderes det at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
26.03.2015
| |
2 timer 5 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Into the Woods
|
Versioner: se alle
3D, 2D
|

I 'Into the Woods' tilbyder en heks en bager og hans kone at hæve en gammel forbandelse, hun har lagt over dem.

Hvis de går ud i skoven og kommer tilbage med en ko så hvid som sne, en kappe så rød som blod, et hår så gyldent som korn og en en sko af guld, vil heksen opfylde deres højeste ønske og give dem et barn.

Bageren og hans kone bevæger sig derfor ud i skoven ganske uvidende om, at det selvsamme gør Askepot med sine gyldne sko, den lille Rødhætte, Jack og hans hvide ko samt en prins, der skal besøge den hårfagre Rapunzel.

Musicalen 'Into the Woods' er en moderne fortolkning af flere af Brødrene Grimms elskede eventyr som Askepot, Rapunzel, Rødhætte samt Hans og Bønnestagen. Meryl Streep spiller heksen, mens Anna Kendrick spiller Askepot og James Corden og Emily Blunt er det fattige ægtepar.

Filmen er baseret på Stephen Sondheims populære musical og instrueret af Rob Marshall, der har en del erfaring med genren fra film som Chicago og Nine. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (131 votes)
3.1
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Ekstra Bladet

  "[...] flot og teknisk imponerende, men samtidig frygtelig stivbenet og selvhøjtidelig." (Peter Albrechtsen)

 • Jyllands-Posten

  "[...] musikken er ensformig og uden fremdrift, og personerne virker som papfigurer mellem de dystre, skrækromantiske kulisser, som de farer vild i. Alligevel løber de ustandseligt ind i hinanden." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "Man skal nok være lidt til gammeldaws musical for at lade sig fortrylle, men når Meryl Streep er heksen, er det ikke særlig svært!" (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "[...] stadig en stor og vital forestilling, som modbeviser fordommen om, at alle musicals er banale." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Elizabethuser/938069

Selvom Johnny Depp kun er med i sådan ti minutter, er han fantastik og utrolig !
ikke siden Sweeney Todd har jeg elsket en film.
Sange er det bedste i film, og især når man ikke forventer det.
Er lige kommet hjem fra biografen og så Into the woods.
og jeg har lyst til at se den igen og igen, tror ikke jeg kan vente på dvd´en.
Hvis det ikke fordi Johnny Depp er så lidt med i filmen at det ikke er min yngligs film. Men det er helt sikkert på min top 5 liste.. :) Et mesterværk og den utrolig oplevelses for mig at se

Wayne

Hvis man er vant til at gå i teateret, så vil man værdsætte denne film. Der er masser af gode kræfter, sang og kostumer.

Havde man istedet haft mere taledialog, og havde skruet lidt ned for det teatralske så havde det virket bedre på film.

Men synd at noget der er lagt så mange kræfter i, skal ende som en parantes.

Amanda

Det gør mig rigtig trist at se den bliver sådan hakket ned!
Hele historien, hvordan de forskellige eventyr bliver en del af hinandens slutninger, er helt formidabelt!
Den er virkelig imponerende lavet, og selve musikken! Wow musikken var SÅDAN en stor oplevelse.
Hver af figurene lever sig ind i deres sang, og bringer deres følelser på banen.
Skuespillerene gør et helt fantastisk job, og de kan deres kram! hele castingen har været lige i øjet! Der var ikke andre der ville have kunne gøre det bedre!
Så hvis du ikke kan lide musicals, og sang der får hårene i nakken til at rejse sig, så nej du skal ikke se den her film.
Men hvis du elsker at lade dig blive fortryllet med sang og eventyr, så gå ind og se den! Den er det værd!

Sofieuser/720497

Det værste omgang jeg nogensinde har set. Vi gik efter 30 minutter! SPILD AF PENGE!!!

Birgituser/227495

Helt fantastisk flot eentyr film,

S. Rico

Hvis man vil se Into the Woods, så må man indstille sig på to ting:
1) det er en musical med stort M. Dvs. der bliver sunget næsten hele tiden. Til sammenligning er Frozen nærmest en almindelig talefilm.
Og 2) den er meget lang. Man kunne sagtens have cuttet de sidste 3 kvarter væk. Så ville filmen samtidig have endt lidt mere lykkeligt, og der ville være flere børn, som ikke nåede at falde i søvn undervejs.

Mht. sangpræstationerne så er de overraskende gode. Altså sangstemmerne teknisk set. Det hjælper bare ikke på, at sangene er kedelige og alle sammen ligner hinanden. Når man går hjem fra biografen efter at have set en musical, så er det vel meningen, at man skal gå og nynne alle de sange, man ikke kan få ud af hovedet igen. Men selv lige efter at have set filmen, kan jeg ikke huske så meget som en enkelt strofe. Det er ikke godt nok, og gør at en i forvejen lang film føles endnu længere.

Historien er til gengæld ganske udmærket. De velkendte eventyr om Askepot, Den lille Rødhætte, Rapunzel og Jack og Bønnestagen bliver på sindrig vis hæklet sammen i historien om bageren, som har fået en forbandelse lagt ned over sin familie af den onde heks. Et sødt lille og simpelt – og samtidig velfungerende – eventyr fortalt på en ny måde.

Jeg havde ikke de store forventninger til denne musical på forhånd, og derfor synes jeg egentlig at den var nogenlunde ok. Så 3 små stjerner.

Martin

Flere gik ud af biografen, den var ikke engang værd at se færdig, langtrukken og kedelig, ville ikke opfordre andre til at se den !

Nina

Hold da op, spild af to timer.
Kan godt lide Disneyfilm, men dem her er simeplthen så dårlig at det ville være synd at bruge en tur i biffen på den.
Handlingen er alt for tynd og der gik ikke lang tid før jeg begyndte at kede mig. Ja, der er ikke så meget andet at sige end: Lad være med at se den.

joan

Alt går galt i denne film, trods solide krafter

Simon

Jeg synes det er synd, at folk kritiserer denne film så groft over for noget den i virkeligheden ikke skal dømmes for. Ja - måske var plottet ikke det bedste, men ærligtalt - det er en disney film vi har at gøre med her. Hvis vi ser filmen fra børnenes / familiens vinkel så synes jeg personligt, at den var virkelig underholdende og god. Skuespillerne synger godt og man føler sig underholdt gennem filmen. Desuden er det en sjov detalje med hvordan de introducerer alle personerne på en eventyrlig måde og så senere hen går hen i det mere moderne / drama twist - men stadig holder børnene med i filmen.

Nogle folk synes den er usammenhængende, men så skal vi lige huske, at det trodsalt er 4 forskellige historier vi har at gøre med her. Dog synes jeg de hang meget godt sammen jo tættere på slutningen man kom, hvis man altså gad at se filmen og ikke sad på sin mobil.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.