Cookie- og Privatlivspolitik
Disneys Mulan skal genindspilles

Disneys Mulan skal genindspilles

Ny live action-filmatisering

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

I kølvandet på Maleficents og Eventyret om Askepots store succes kommer det ikke som den store overraskelse, at Disney har planer om flere live action-udgaver af deres populære klassikere.

Mulan skal ifølge The Hollywood Reporter også indspilles med rigtige mennesker og er allerede under udvikling hos Disney.

Det er ikke første gang, historien om Mulan er blevet adapteret til spillefilmsformatet, da Kina i 2009 producerede filmen 'Mulan: Rise of a Warrior'. Men for Disney er det dog en velkommen mulighed for at skabe lidt diversitet i deres live action-univers med en historie der tager udgangspunkt i det mytologiske Kina.

Foran 'Mulan', på Disneys liste over kommende live action-filmatiseringer, er Jon Favreaus Junglebogen, som udkommer i 2016, Bill Condons Beauty and the Beast med Emma Watson og Dan Stevens i 2017, og en realfilmsudgave af Dumbo, der skal instrueres af Tim Burton.

Hvilken klassisk tegnefilm Disney vælger at kaste sig over næste gang, vil tiden vise. Men Saturday Night Lives sketch med The Rock som Bambi kunne måske være en ide.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jimmy

Jeg må indrømme at jeg er lidt træt af at Disney har glemt hvad de står for! Men på den anden side så syntes jeg at de ramte plet med Beauty and the Beast live action, selvom Klassikeren er bedst.

Disney har lavet Guldnumre på klassikere, sølv på Pixar, så må Live Action vel få Bronze numre.. Der er jo efterhånden en hel del, da Disney åbenbart satser mere på dem, end på Animation .. Savner en RIGTIG Disney Klassiker. Moana/Vaiana er rigtig god og et STORT Plus i den rigtige retning men den mangler lige det sidste WOW!

Men skal da se Mulan!

Michael

Mulan har jeg ventet på, i lang tid, skulle få en liveaction udgave (ad Disney). Elsker tegnefilmen, og hvis de kan få humoren med, en masse statister til de store slag, men også finde den helt rigtige Mulan (som nok bliver sværest), genskabe musikken (for min skyld måtte de gerne bruge det gamle soundtrack), bare afsted Disney.

Bagefter må de gerne gå igang med Aladdin.

Jacob

...så vil jeg hilse den her live-action udgave velkommen, pga. muligheden for at brydes med alle de sukkersøde eventyr vi bliver ramt af.

Mikkel Poulsen

Fedt at der kommer så mange live action Disney film, de går helt amok med dem måske kunne Klokkeren Fra Notre Dame med Quasimodo og Esmeralda komme. Samt Kejserens Nye Flip med Kejser Kuzco der bliver til en CGI Lama og Pacha Yzma og Kronk spillet af vellykkede skuespillere ;)

Pernille K

Jeg er all for live-versioner af Disney-film, så længe de har noget ekstra at byde på som fx mere action, realisme eller lignende lidt ala Snow White and The Huntsman, selvom jeg ikke var vild med den. Der foretrak jeg Mirror Mirror, som det barnlige væsen jeg også er. Man kan jo bare lade være med at se dem, hvis ikke Disney-versionen skal ødelægges.

Jeg håber, Arden Cho får rollen. Hun er perfekt som Mulan.

CINEMANDRUP

Der kommer flere og flere live action udgaver efterhånden og det er spændnede at se hvad det kan blive til, men nogen gange må vi også bare erkende, at tingene fungerede perfekt fra start og at det ikke kan gøres bedre.

Tænk hvis der kom en live action udgave af Aladdin som jo allerede er perfekt i forvejen. Det ville næsten være synd.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Tore Hald

Bare fordi at det var den første studio Ghibli film jeg så, hvilken åbnede mine for den type animation og film

2 minutter siden
August

Det univers den første Harry Potter film skabte mener jeg er nok til at gøre det til den bedste film

54 minutter siden
kirsten

Helt klart The fellowship of The ring - fantastisk film

1 time siden
Brix

Jeg synes også godt om Harry Potter, men mere de sidste film. Ringenes Herre var da interessant, men mest af alt lang.

1 time siden
Mortenuser/264629
Mortenuser/264629

den unge teenage tid, blev fantastisk af at have en film som ringenes herre at se frem til hver jul

2 timer siden

Aktive debatter