Cookie- og Privatlivspolitik
"Fast & Furious 7 er den vigtigste film Hollywood har lavet"

"Fast & Furious 7 er den vigtigste film Hollywood har lavet"

Vin Diesel udviser uhørt selvtillid

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

I weekenden var jeg taget en smut-tur til Los Angeles for at interviewe holdet fra Fast & Furious 7. Filmens hovedrolle, producer og marketing-enmandshær Vin Diesel mødte som en ægte stjerne op en halv dag senere end resten af skuespillerne, men han var til gengæld bevæbnet med udtalelser, der fik både mig og den øvrige presse til at lytte ekstra godt efter.

Diesel har altid været kendt for at være en mester i at skabe overskrifter, tirre sine fans' nysgerrighed og ikke mindst understrege sin films fantastiske kvaliteter. I mit interview med ham, spurgte jeg til, om det pga. omstændighederne omkring Paul Walkers død var den vigtigste film, han har lavet, hvor til han svarede:

- Det er den vigtigste film, Hollywood har lavet.

Intet mindre. Med henvisning til både til Walkers tragiske skæbne og det eftermæle, han og filmen vil få.

 
Vin Diesel om Fast & Furious 7

Vin Diesel er ikke nogen beskeden herre og kalder sin nye 'Fast & Furious 7' for den vigtigste film i Hollywood. Se hele interviewet med ham og resten af holdet op til premieren på actionfilmen den 2. april.

Posted by Kino.dk on 25. marts 2015


Her har vi at gøre med en mand med uhørt selvtillid, tænkte jeg, men så gik det op for mig, at han havde løftet sin udtalelse til nye højder over for Variety:

- Universal har den største film i historien med denne. Den vil vinde Bedste film [ved Oscar-uddelingen]. Der er intet, der vil komme i nærheden af denne films magt.

Spørgsmålet er nu, om Diesel blot siger disse ting til pressen for at skabe opmærksomhed, eller om han vitterligt selv tror på, at han har begået filmhistoriens vigtigste værk - og en Oscar-vinder? Selvtillid eller storhedsvanvid - uanset hvad har han igen formået at skabe interesse om sig selv og sin film. Og fansene (samt undertegnede) elsker det!

Herunder kan du se det korte klip med Vin Diesels udtalelse. Se det fulde interview med stjernen og det øvrige hold fra Fast & Furious 7 her på kino.dk op til premieren på filmen den 2. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Hjalteuser/306866

Det er en kanon fed serie, og man kan tydeligt Se i de film at der virkelig er kælet for detaljer. Er vild med det. Kan godt følge ham i at det bliver en stor film, når poul walker gik hen og dødede i en bilulykke.

Lukas

Vin er meget åben over tingene, og han stoler så meget på denne serie, at jeg sådan set godt kan følge ham.

Rasmus/Musen

Det bliver helt sikkert stort, og med Vin Diesel´s udtalelse, så er der ikke meget spekulation mere. Are you ready for a last ride? OF COUSE, I AM! Kom så, lad os ræse sammen til enden. ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.