Cookie- og Privatlivspolitik

Første teaser til Mission: Impossible Rogue Nation

Desperat Ethan Hunt

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Først var Mission: Impossible 5 planlagt til premiere i begyndelse af 2016, men siden er Tom Cruise og Co. flyttet frem til sommeren 2015.

I går kunne blev titlen på agentfilmen afsløret som 'Rogue Nation' sammen med en miniteaser for den egentlige teaser, der netop er ankommet.

De to minutters forfilm er ligesom gårsdagens smagsprøve yderst effektiv og lover desperate tider med endnu mere action samt endnu flere vilde stunts fra Ethan Hunt og hans medsammensvorne topagenter.

Mission: Impossible Rogue Nation får dansk biografpremiere den 30. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Jeg glæder mig bare, ikke rigtig andet. Det bliver for fedt at se noget nyt action igen!

CINEMANDRUP

Helt igennem fed trailer, men syntes altid det gør sig gældende for en Mission Impossible film. Uanset hvordan og hvorledes vil dette uundgåeligt være en film som får mig i biografen. Lækker trailer.

At skuespillere enten laver deres egne stunts selv eller de fleste selv er sku selvopofrelse. Det giver lige det ekstra pift, som gør selve stuntet/sekvensen/eller handlingen sejere.

En af mine yndlings er nu fortsat i Mission Impossible 2 i åbningsscenen, hvor han hænger og dingler på en bjergside. Selvom toeren ikke er min favorit i franchisen, så er det stunt imponerende neglerodsbidende.

This message will self-destruct in 5…4…3…2…1………………M:I:5

Ollie

Det ligner lige en Mig-film. Det er med action, og nogle sjove replikker, så det er lige noget for mig. Når den kommer skal jeg da helt sikkert se den.

Amalie user/1088339

Tror at Tom Cruise har skrevet en kontrakt med, at han mindst én gang skal har "glemt" sin skjorte i alle sine film ;)
Glæder mig stadigvæk til filmen.

Jeff

IM:4 was bonkers! The first film I saw in IMAX and it blew me away. The trailers for this look just as cool and I love that they've introduced the humour.

Nikolaj

Traileren ser absolut lovende ud. Og håber sådan den kan leve lige så meget op som Ghost protocol, som er min ynglings i serien en til videre.

Jensuser/895186

3´eren og 4´eren er fede film. Glæder mig til den her.

Og så er det ret vildt at tænke på det faktisk er Tom der hænger på siden af det fly mens det letter til sidst i traileren!!!!

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2817955/Tom-Cruise-performs...

Fortstiller mig forsikringsbudgettet til hans film er pænt højt :)

Wayne

Han laver de fleste af sine egne stunts selv, så man undrer sig ikke over dette;

https://www.youtube.com/watch?v=qexo0eI3eE4

CINEMANDRUP

Eksplosiv teaser og en veloplagt Tom Cruise med resten af slænget ser ud til at fortsætte den gode stil i Mission Impossible franchisen. Glæder mig til traileren imorgen, for det her ser indtil videre skidegodt ud.

Wayne

Fint at den kommer så tidligt, så den ikke bare drukner i Star Wars og James Bond.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter