Cookie- og Privatlivspolitik
Idina Menzel: "Frost 2 er på vej"

Idina Menzel: "Frost 2 er på vej"

Elsas stemme afslører planer om en fortsættelse

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Sangerinden Idina Menzel, der lagde stemme til Elsa, har netop fortalt The Telegraph, at Disney arbejder på en fortsættelse til animationsfilmen Frost.

Nyheden er ikke synderligt overraskende, da 'Frost' er den mest indtjenende animationsfilm nogensinde og allerede er planlagt som teatermusical, kortfilm og har fået verdens børn (og forældre) til at skråle "Let it goooooo" i diverse virale videoer.

Disney har intet bekræftet og fokuserer pt. på den snart aktuelle Big Hero 6 (premiere den 29. januar) og de kommende Zootopia og 'Moana' (begge 2016). Det er dermed ikke sandsynligt, at vi får en 'Frost 2' at se før 2017... hvis det altså sker. Lad det ske!

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Carla

Det bliver et hit blandt børnene uden tvivl fordi det jo er de her fantastiske karakterer, men jeg tvivler på indholdet, om det kan hænge sammen, men det bliver spændende jeg glæder mig personligt helt vildt meget!

Lad os se om Disney formår at lave en succes anden gang :D

Stella

Why not? Synes det kunne være skønt, at se en 2'er, men den behøves ikke at overgå nummer 1. Frozen er i den grad en af Disneys mest vellykkede animationsfilm og hvorfor ikke bygge videre på historien? Håber der kommer en 2'er, det vil selvfølgelig glæde, at se de kendte personer fra Frozen igen.

Jacob

Vi må tænke på at i dag fokuserer man langt mere på at bygge franchiser op, men dermed ikke sagt at der vil komme adskillige fortsættelser om H.C. Andersens Snedronning. Kort og godt er der bare tale om udbud og efterspørgelse.

Patrick

Frozen var super god, men jeg har ikke et behov for en sequel. Og når man ser Disney's succes rate med fortsættelser på deres tegnefilm så ser jeg ikke meget grund til det.

Maria

Selvom jeg elsker "Frozen" og har set filmen mange gange og har både den danske, engelske og poppede version af "Let It Go", samt nogle af de andre sange fra filmen, ved jeg ikke helt om jeg er vild med ideen om en 2'er.

Jeg synes nu sagtens man kan lade den første stå for sig selv som et afsluttet eventyr. Men det er efterhånden standard at filmselskaberne prøver at malke en sucess for alt hvad de overhovedet kan, så det kommer slet ikke bag på mig at Disney planlægger en efterfølger.

Jeg håber bare de har nok at bygge historien på. Et af de største kritikpunkter for "Frozen" var nemlig at historien, i modsætningen til "Tangled", manglede en smugle substans - så hvordan kan man blive ved med at koge suppe på en i forvejen tynd historie?

Anyways, lad os se hvad tiden bringer - jeg har slet ikke afskrevet filmen, men vil nu alligevel forholde mig kritisk til en 2'er, indtil jeg ser den.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

3 timer siden
MikkelHJuser/610689
MikkelHJuser/610689

Når man tænker på, at den danske titel på Paul Blart: Mall Cop er Centervagten, så kan jeg sagtens forstå sammenligningen.

15 timer siden
DJT
Har
DJT

...ikke set The Conjuring 3 endnu, og det er ganske rigtigt, at La Llorona er den værste, men den næstværste er altså The Nun.

1 dag siden
Alex

Kom nu ind i kampen biografer.

1 dag siden
Karin

Fordi det stadig er en af de bedste film nogensinde. Den ældes meget flot og satte nye standarder for film.

4 dage siden

Aktive debatter