Cookie- og Privatlivspolitik

X-Men: The Last Stand

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
26.05.2006
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
X-Men: The Last Stand
|

Filmen 'X-Men: The Last Stand' (X-Men 3) forener Wolverine, Storm og alle de originale X-Men i et opgør med Broderskabet.

Det bliver den definitive kamp mellem efterfølgerne af de to magtfulde ledere med deres markante og forskellige filosofier. I en verden af X-men og almindelige mennesker hersker der stadig en usikker tilværelse sideløbende med to modsatrettede grupper af genetisk forstærkede mutanter.

X-Men lederen Charles Xavier (Patrick Stewart) prædiker tolerance og fredelig sameksistens imens Magneto (Ian McKellen), lederen af det onde Broderskab, støtter en idé om mutant suverænitet.

'X-Men: The Last Stand' fik 164.000 danskere i biografen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (78 votes)
3.9
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søsuser/807738

Ikke den bedste

Emil

men ikke en dårlig x-men film. Fede effekter, men mange gange i filmen bliver det kedeligt. Men hvorfor er Juggernaut ikke CGI, det synes jeg er dumt.

Nikolaj

Stadig ikke på niveau som nummer 1, men historien er meget bedre en 2eren, og effekterne er helt i top.

Nikolaj

Niveauet er faldet en anelse i forhold til sin forgænger, men det er slet ikke en dårlig film. Mutanterne har fået et tilbud om en vaccine, der kan gøre dem til "mennesker". Dette tilbud udløser en stor etisk konflikt, der kulminerer i et stor slag imellem Professor X's X-men og Magnetos følgere.

Der opbygges rigtig godt til dette slag og man får virkelig fornemmelsen af at dette vil være "the last stand". Der er ikke sparet på action i denne tredje film i serien. Fra start til slut bliver vi fodret med vilde scener, som man måske godt kunne have sparet lidt på.

Det er en værdig afslutning på den originale X-men-trilogi!

Kim

Denne film er klart den bedste X-men film der er lavet hidtil, og det er skrevet i 2014 efter at have set "Days of future past". Dilemmaet med hvilken side man som seer sympatiserer med er her stærkere end i nogen af de andre film. Desuden spiller Sir Ian sin røv ud af bukserne og det i sig selv er en nydelse værd.

Jacob

Det går ikke stille for sig når det endelige opgør mellem Professor X's X-Men og Magneto's Broderskab går i kødet på hinanden, mens truslen om en kur mod den påståede sygdom ser dagens lys. Desværre er filmen ikke så knivskarp som den burde have været, og drukner besynderligt nok i en hær af forskellige mutanter.

Marilyn

Ret så god afslutning på en fremragende serie. Surt med alle de dødsfald:-(

Frank

Okay film

Wayne

Værdig slutning på en fed serie, som dog ser ud til at blive overgået af den nye First Class.

S. Rico

Med de to fantastiske første film, var forventningerne skruet i top. Og det halter bestemt ikke på hæsblæsende fede action scener, men det føles som om der bliver fyret lige lovligt meget fyrværkeri af på bekostning af historien og karakterernes udvikling. Alt i alt er det dog stadig en udmærket film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.