Cookie- og Privatlivspolitik

Ny trailer til San Andreas

Dwayne Johnson i katastrofefilm

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Den nye trailer til katastrofefilmen San Andreas er udkommet online, og den varsler endnu flere prøvelser for de stakkels californiske indbyggere, der rammes af et voldsomt jordskælv.

Dwayne Johnson spiller en helikopterpilot, der pludselig får usædvanligt meget at se til under jordskælvet. Nu må han redde, hvem han kan, samtidig med at han forsøger at finde sin familie.

Paul Giamatti får igen mest taletid, mens højhusene styrter sammen, men det nye i denne trailer, sammenlignet med den tidligere smagsprøve, er det flotte moneyshot af en flodbølge, der rejser sig over Golden Gate.

San Andreas får dansk biografpremiere den 4. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Sagt i bedste Arnold stil. Det gælder om at søge opad ser det ud til i den nye trailer, som ikke varsler godt for de kære folk. Effekterne ser ret så lækre ud, men Dwayne "The Rock" Johnson som helikopter pilot - arhgggggg. I don't buy it. Håber filmen vil overraske mig positivt.

Rasmus/Musen

Det er bare det der med, tænk hvis det var sådan, at verdens undergang ville blive. Det er jo helt vildt. WOW, det er for sygt. Jeg kan bare ikke tro det, det er ikke bare vildt, det er helt UTÆNKELIGT!

Lad os da bare håbe på, at man kan holde fast på fødderne under filmen. For sygt!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter