Cookie- og Privatlivspolitik
Vind et møde med Insurgent-stjernerne!

Vind et møde med Insurgent-stjernerne!

Vi udlodder meet & greet og gallabilletter 

Stem op!
123
Stem ned!
0
(reset)

Man kan ikke længere deltage - alle vinderne får direkte besked, og vi annonerer navnene herinde hurtigst muligt.

Den 12. marts gæster Shailene Woodley og Theo James Danmark i anledning af gallapremieren på Insurgent.

Før visningen af Divergent-fortsættelsen går skuespillerne på scenen i Imperial i København og svarer på spørgsmål, men inden da får et par heldige fans lov til at møde sine idoler ved en lukket meet & greet-arrangement.

Vi udlodder ét meet & greet (med ledsager) og 10x2 billetter til gallaen!

For at deltage i konkurrencen skal du svare på følgende spørgsmål:
Hvilken af faktionerne ville du passe ind i og hvorfor? De bedste begrundelser vinder!

Skriv dit svar forneden i kommentarfeltet senest den søndag den 8. marts. Vinderne får direkte besked. Må de største fans vinde!
Bemærk: Præmien inkluderer ikke transport.

Insurgent får dansk premiere den 18. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
sofie

Jeg har tænkt over det mange gange hvad jeg bedst passer ind i, men jeg kan ikke helt finde ud af det fordi jeg tror ikke jeg kan sige at jeg er i en faktion så jeg har skrevet noget om dem alle sammen.

Candor:
Jeg kan godt lyve men jeg er ikke specielt god til det, jeg er lidt mere den der siger sandheden fordi jeg får det lidt ”dårligt” når jeg lyver over for nogen, og for det meste opdager folk det også fordi jeg er en meget dårlig løgner

Abnegation:
Jeg kan godt lide at tænke på andre mennesker, og være sammen med andre mennesker.
Jeg kan ikke lide tanken om at der er mennesker i verden der er syge, har det dårligt og bliver mishandlet, jeg kan ikke forstå hvorfor der er nogle folk der har brug for at gøre andre ondt den tanke gør mig dårligt til pas.
Jeg ville ønske at jeg kunne hjælpe folk i nød.
Jeg er ikke en der ikke kan lide at se mig selv i et spejl men jeg kan ikke lide at se mig selv på billeder.
Jeg kan godt lide det med at de hjælper dem der er faktionsløse.

Amity:
Jeg er den lidt fredfyldte person jeg er ikke en der har så meget vrede i mig jeg er også meget rolig/nede på jorden.
Jeg er ikke en pige der går op i fester og den slags der kan jeg bedst lide at være hjemme og se en god film/serie eller være sammen med familien.
Jeg kan også godt lide det med at de høster og alt det med mad, de har det også rigtig sjovt. Det tror jeg jeg ville elske at have det som de har det.

Erudite
Jeg er ikke den klogeste i hele verden jeg er heller ikke så glad for at gå i skole, men jeg kan godt lide at læse og lære nye ting.

Dauntless:
Jeg er ikke den modigste person fordi jeg er lidt mere bange for ting, så jeg ville ikke passe ind i Dauntless.

Jeg tror måske at jeg ville passe ind i Abnegation og Amity, så jeg vil nok være Divegent.
Jeg tror ikke man kan være en bestemt ting man er nok lidt mere en blanding af ting
Jeg er en 15 år pige elsker divergent!!!
Skrevet af Sofie Hansen

Maria

Jeg har kigget og kigget på jeres side om de forskellige faktioner; læst og studeret dem. Prøvet at læse mellem linjerne, se det der ikke direkte stod. Pillet sætninger fra hinanden og derefter sat dem sammen igen.

Efter alt den studering skulle man tro at jeg havde bare en lille ide om hvilken faktion jeg bedst ville passe til, men nej .... Jeg har stadig ingen anelse.

Så derfor besluttede jeg mig for at smøre ærmerne op og skurre endnu høje op for indsatsen. Fast besluttet på at finde det sande svar på hvilken faktion jeg virkelig tilhørte.
Jeg søgte derfor på nettet og fandt en side hvor man kunne tage en test der ville fortælle - ud fra en's svar på nogle spørgsmål, hvor man hørte til.

Jeg var lidt af hver faktion og var derfor Divergent.
Var det så svaret jeg har søgt? ... Var det virkelig så simpelt? ... Er jeg Divergent?

Er der ikke nogle af faktionerne der ville passe til mig?

Abnegation
“ I choose to turn away from my reflection, to rely not on myself but on my brothers and sisters, to project always outward until I disappear. ”

Erudite
“ Ignorance is defined not as stupidity but as lack of knowledge. Lack of knowledge inevitably leads to lack of understanding. Lack of understanding leads to a disconnect among people with differences. Disconnection among people with differences leads to conflict. Knowledge is the only logical solution to the problem of conflict. Therefore, we propose that in order to eliminate conflict, we must eliminate the disconnect among those with differences by correcting the lack of understanding that arises from ignorance with knowledge. ”

Dauntless
“ We believe in ordinary acts of bravery, in the courage that drives one person to stand up for another... We believe in shouting for those who can only whisper, in defending those who cannot defend themselves. ”

Amity
“ Give freely, trusting that you will be given what you need... Do not be angry. The opinions of others cannot damage you... The wrong is past. You must let it rest where it lies... You must no longer think cruel thoughts. Cruel thoughts lead to cruel words, and hurt you as much as they hurt their target. ”

Candor
“We Candor members value honesty above all else.
That charm is unnecessary and politeness is deception in pretty packaging.
We Candors acts according to the idea that if the person reveals all his secrets, he has no desire to lie about anything because the worst is already in the open”

Alle faktioner har på en eller måde noget over sig, noget som jeg beunder:

~ Abnegation sætter deres samarbejde højest. Det at hjælpe hinanden.

~ Erudite ynder at læse og diskutere bøger og aviser med hinanden.

~ Dauntless beskytte og forsvare de, som ikke kan forsvare sig selv.

~ Amity lever i harmoni og opdyrker stærke relationer til hinanden.

~ Candor betragter ærlighed som den vigtigste dyd.

DETTE er alle sammen Faktionernes lyseste sider. Men de har også alle sammen en mørk side. Præcis ligesom mennesker. Ingen mennesker er 100% Gode eller 100% Onde. Ingen er i stand til at være Modige - eller Ærlige for den sags skyld, hele tiden. Den evne besidder ingen. Og det er helt ok. Det er det der definer os som Os. Det er det gør os menneskelige.

Og derfor indså jeg at jeg ikke nogle af faktionerne. Jeg kan ikke kun være en ting, en slags person. Jeg kan ikke bare puttes i en bestemt kasse og få en mærkat på der fortæller hvem jeg skal være. Eller hvem jeg burde være.

Jeg er mig. Flere forskellige ting. Både gode og dårlige.
JEG er en Afviger & jeg kan ikke kontrolleres!

Ea

Jeg ELSKEDE bøgerne da jeg læste dem! Jeg er en kæmpe fan af både bøgerne og filmene, og det ville være en kæmpe oplevelse for mig at møde de stjerner, som har gjort bogen til virkelighed.

Jeg tror at jeg ville passe ind i Erudite. Jeg er lidt af en bogorm, som nyder at sidde med hovedet begravet i en bog. Jeg hungrer efter viden, hvilket er et af kravene for at blive Erudite. Denne faktion har lige fra starten af været der hvor jeg har følt mig mest hjemme. Jeg elsker blå, skjorter, bøger og biblioteker; Erudite er der hvor jeg hører til.

Nogen mener måske at Erudite er den "onde" faktion. Det mener jeg i så fald ikke. Jeg tror at alt det de gjorde bare var fordi at de troede at det var det bedste. Den almindelige Erudite har aldrig ville gøre nogen ondt, bare fordi de har lyst. Alt det de gør (lige gyldigt hvor forkert selv jeg synes det er) har de gjort, fordi de mente at lige netop det, var det rigtige.

Erudite er logisk tænkende. De er kloge og skarpe. Will som huskede et helt kort over byen i hovedet; bare for sjov. Caleb som læser en manual om vandrør. Viden er som ilt i deres lunger. De er dybt passionerede; de er nysgerrige.

Ja, jeg ville helt klart vælge Erudite. Det er min faktion.

Pernilleuser/684699

Okay.. Jeg vil starte fra en ende af. Jeg er ikke faktionsløs, da jeg næsten altid har et formål, med det jeg laver og gør. Jeg er ikke en ren Abnegation, da jeg godt kan finde på at sætte mig selv foran andre, og tænke at jeg er lige så vigtig, som alle andre er. Jeg er ikke en ren Amity, da jeg ikke altid er lige fredelig. Jeg er ikke en ren Candor, da jeg lyver, når det er nødvendigt. Jeg er ikke en ren Dauntless, da jeg også kan blive bange. Jeg er ikke en ren Erudite, da jeg ikke ved alt og godt kan finde på at sige nogle dumme ting.. Men jeg har stadigvæk en del af hver faktion. Jeg vil sige, at jeg ville passe bedst ind som en Divergent, jeg er, som jeg er, og jeg kan ikke tilpasse mig i en "kasse" eller opføre mig ud fra bestemte regler. Jeg er en Divergent, og jeg kan ikke kontrolleres!

Marie

Jeg tror jeg ville tilhøre Amity, Erudite eller Abnegation.

Jeg ville måske tilhøre Amity fordi jeg er meget fredfyldt og nede på jorden. Jeg elsker virkelig være på landet, i naturen, og steder hvor man kan slappe af og være sig selv. Og så er de også rigtig glade!

Abnegation fordi jeg elsker at hjælpe andre mennesker. I min hverdag kan jeg godt komme til at tænke på andre, før jeg tænker på mig selv. Det ville være fantastisk at kunne sørge for at mennesker havde det godt. At hjælpe en person i nød. Og så giver det mig selvtillid når jeg har hjulpet et andet menneske.

Eruite er fordi jeg er ret klog, og elsker at lære nye ting. At skulle lære noget nyt, og udvikle medicin eller lave eksperimenter med videnskab ville være fantastisk.

Så jeg ville nok være en Divergent. Jeg tror faktisk at alle mennesker er Divergents. Det er umenneskeligt at være én ting. Selvfølgelig er der måske steder man passer mere i end andre.

Maja

Over kullet mit blod vil dryppe.
Et skæbnesvanger valg, jeg ej kan droppe.
Familie og venner, alt jeg mister.
jeg må nu kæmpe mod de andre finalister.

Ved skytsenglene vil jeg finde.
Nemlig hvad jeg ønsker inderst inde.
Fridom og uafhængighed er præcis hvad jeg søger.
Ikke et evigt liv med at læse i bøger.

Jeg ønsker dog ikke at dræbe.
Jeg er kreativ, men mod toppen jeg vil stræbe.
Trish klarede det og så kan jeg også.
Så kom bare an, jeg er klar til at slås.

Jeg ved det bliver hårdt.
Med sår og med skrammer.
Men jeg giver ikke op.
Jeg fortsætter til jeg rammer.

Af: Maja

Mie

Hvis jeg stod og skulle vælge mellem de 5 factioner, ville jeg nok vælge Erudite. Jeg tror på, at viden er magt, og den, der besidder viden, har magt. Derudover mener jeg, at mangel på viden og uvidenhed er grunden til, at der er så meget ondt i verdenen. Hvis man er tilbøjelig til at tage hurtige beslutninger uden at tænke det igennem, kan man ende ud på dybt vand, hvor man ikke kan bunde. Selvfølgelig er der nogen, der misbruger den viden og magt, de har, men sådan er det med alle factionerne. Det gode ved viden er, at man aldrig kan have for meget af det. Man kan hele tiden blive ved med at lære nye ting og udvide sin horisont. Jeg har altid været glad for matematik og at opdage og udvikle nye ting, og jeg er ikke bange for at gå på jagt efter viden eller udfolde min nysgerrige side. Af disse grunde tror jeg, at Erudite ville være det bedste for mig.

Mazen

Hej kino :)
Jeg tror ikke jeg passer ind i nogle af faktionerne. jeg elsker at spille livet med mine egne regler. jeg synes selv at jeg er lidt ligesom Tris, jeg er ikke bange for at sige frem, hvis der er noget jeg ikke bryder mig om, og jeg tror også at det er det der gør at jeg passer bedst ind som faktionsløs. Tris er sådan en heltinde og jeg ser op til hende. det at hun prøver at være sig selv og siger at hun ikke kan være en ting på en gang er meget fascinerende. vi mennesker er unikke på vores helt egne måder og ingen burde sige til os hvad der er rigtigt og hvad der er forkert.
når jeg står op hver dag prøver jeg bare at leve livet, og ikke at fokusere på små ting som jeg burde være, og det synes jeg alle burde gøre.
"The Factionless, the ones who don't fit in anywhere."

Venlig hilsen Nora, største Divergent fan EVER! :)

Malene

Min faction er Dauntless!
Jeg har altid elsket at klatre, være udenfor og hele tiden af prøve nye grænser. Jeg har stor fokus på styrketræning og kost, derved har man en større chance for at bekæmpe andre og dermed bestå optagelsesprøven. Jeg er modig og elsker at udfordre mig selv og kaste mig ud i nye ting. Samtidig passer min gardarobe perfekt da størstedelen af mit tøj er sort. Jeg er den fødte leder og elsker at have opgaver, hvor jeg skal uddelegere ordre og planlægge. Jeg finder ro i at planlægge strategier og koordinere tidsplaner, for at få det hele til at gå op i en højere enhed. Jeg elsker at være fysisk aktiv og bruge alle mine muskler i min krop. Jeg vil være bedst til alt og hvis jeg får tildelt en opgave ønsker jeg at udfører den til u.g. MY FACTION IS DAUNTLESS!

Caroline

Hey Imperial
Jeg er verdens størst Divergent fan!! Eller måske ikke den største, da der er nogle helt vilde derude. Men jeg har læst triologien 5 gange på dansk og 7 gange på engelsk, og jeg har ikke tal på hvor mange gange, jeg har set filmen.
Jeg elsker Shailene Woodley og Theo James overalt på Jorden. Jeg ser youtubeklips hverdag med dem, og jeg er snart løbet tør for flere. Jeg hører soundtracket til Divergent hver gang jeg laver lektier, og jeg har plakater overalt på min væg af Shailene, Theo og ikke mindst alle de andre fantastiske skuespiller der er med I filmen.
Hvis I valgte mig, ville mit allerstørste ønske gå i opfyldelse, og jeg ville tage min bedste veninde, som også elsker Divergent helt ekstremt meget. Hun er 15 og jeg er 16 år, og vi ville give alt for at møde dem. Vi købte endda for 600 kr. i biografen dagen inden, for at blive Vip medlemmer, så vi kunne møde dem.

Nå men nu til det I bad mig om at skrive. Hvilken faktion ville jeg passe ind I?

Dauntless 100 %
Jeg ville klart passe ind hos Dauntless(skytsenglene) , den selv samme fraktion som Tris(Shailene Woodley) og Four/Tobias(Theo James) er en del af. Dog, vil man normalt vide (hvis man har læst alle bøgerne), at man ikke kan egne sig til én bestemt ting, da vi alle altid vil have én eller flere af de andre faktioners egenskaber i sig.

Men jeg er en født leder, og er ikke bange for at stå op for andre og kæmpe for det, jeg tror på. Jeg elsker at dyrke sport og være en del af et team, så det er ingen overraskelse, at jeg ville passe ind hos Dauntless. Jeg udfordrer mig konstant, om det er med ekstremt sport eller psykiske udfordringer. Det har bidt mig selv i røven nogengange, og jeg har både brækket arme, tær, forstuvet ben, fødder, fingre og forstrukket de fleste muskler, man nu kan forstrække, også har jeg også kampet psykisk hårdt for at overkomme min frygt for ting, ved at konfrontere dem. Da jeg har presset mig så meget, er jeg både fysisk og mentalt stærk, og jeg er god til at holde hovedet koldt i alle pressede situationer.

Men jeg kan også være hudløs ærlig, og vil derfor også passe ind i Candor(sanddru) – de ærlige. Ligesom Christina, der voksede op i Candor, og valgte Dauntless til. Og selvom jeg ikke ligner Christina udseendemæssigt, er det klart hende jeg føler mig bedst knyttet til.
Derfor vil jeg også fortælle, at jeg helt ærligt eeeeelsker bøgerne og den første film. At vinde ville betyde at jeg vil møde mine allerstørste idoler, og at en af mine største drømme ville komme til virkelighed. (Jeg er kun 16, jeg har lov til at fangirle :-) )
Håber virkelig at jeg vinder, og hvis jeg ikke gør skal jeg helt klart ind at se filmen alligevel, da den første film var så fantastisk!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

6 dage siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter