Cookie- og Privatlivspolitik

Kingsman: The Secret Service

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en særegen grundstemning præget af lige dele komedie, action og spænding. Komedien er dog ikke afvæbnende ift. de mange rå voldsscener, som indgår. I disse scener er der grafisk vold, hvor fx arme og hænder skæres af og ryger gennem luften, en kvinde får en økse i halsen, en del skud mod hovedet i nærbilleder, en kniv i øjet, en træbjælke igennem hovedet osv. Da voldsscenerne er udpenslede vurderes det, at børn og unge under 15 år vil kunne blive skræmt.

Se mere på medierådet.dk
26.02.2015
| |
2 timer 9 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Kingsman: The Secret Service
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX
|

I filmen 'Kingsman: The Secret Service' bliver den unge småkriminelle Gary "Eggsy" Unwin rekrutteret af en tophemmelig britisk spionorganisation ved navn The Kingsmen. Eggsy kommer fra et råt kvarter, hvor han er vokset op uden støtte fra sin mor og med kun et minde om sin heroiske far som trøst.

Da den mystiske og særdeles dødbringende gentleman Harry Hart tager den unge mand under sin vinge, bliver Eggsy kastet ud i et udfordrende træningsprogram, der skal lære ham kunsten at dræbe... med manér. Træningen er hård, men vand ved siden af den fare Harry Hart og hans protegé møder, da et forskruet geni pludselig kommer på banen og truer verdensfreden.

'Kingsman: The Secret Service' er et stilet og humoristisk bud på en James Bond Junior tilsat ekstra vold og flere komiske optrin. Matthew Vaughns (X-Men: First Class) filmatisering af Mark Millars tegneserie sender en uhøjtidelig hilsen til nutidens alvorlige Bond-film på samme måde som hans Kick-Ass tog superhelte-filmen under kærlig behandling.

Colin Firth spiller gentleman-agenten Harry Hart, mens den relativt ukendte Taron Egerton ses i hovedrollen som Eggsy. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (655 votes)
4.9
4.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Filmen er et bindegalt misk mask af klassisk spionfilm og højtgearet tegneserieaction, fyldt med referencer til alt fra 'James Bond' til 'My Fair Lady'. Det er voldsomt underholdende - men også til tider voldsomt langt ude." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Ligesom vores egen action-komediemester Anders Thomas Jensen har Matthew Vaughn som både instruktør og manuskriptforfatter et suverænt øje for den unikke blanding af ultravold og afvæbnende komedie. Og selvom filmen varer over to timer, flyver tiden af sted." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Man skal nok have en vis kærlighed til genren for helt at værdsætte 'Kingsman: The Secret Service' og dens mange indbyggede referencer, men har man det, vil man med garanti føle sig hjemme i den skræddersyede underholdning, der i sine bedste øjeblikke er skarp som en syl i skosnuden." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "[...] der er noget særligt ved filmens platheder. De har fået et ekstra twist, en flabet tone, en hvad-fanden-skete-der-lige-der-fornemmelse, der løfter en ligegyldig metervareactionkomedie til en gennemruskende frydefuld oplevelse." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Klasseskel, britisk snobberi, både opad og nedad, konfronteres med et blink i øjet, og der gives et underholdende bud på en moderne agentfilm, der dyrker tegneseriens excessive stil." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Den er for alle, der synes, at filmagenter, især James Bond, er motherfucking seje i skræddersyede jakkesæt med underfundige våbengadgets, thi med gode manerer, britisk kløgt og gamle penge skal superskurke knægtes." (Katrine Hornstrup Yde)

 • Weekendavisen

  "Det er blodigt flødeskum for den kræsne liebhaver. [...] Ingen går fri, og alle kan ofres. Ydermere er stilen ret gennemført." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Liza

Jeg sagde kun ja til at se denne film pga. Colin Firth. Den mand har altid fået mit mundvand til at løbe i større mængder.
Og Colin skuffede ikke. Og slet ikke i kampscenerne. Desuden var jeg overrasket over humoren igennem filmen. Og Quentin Tarantino har vist ikke levet helt forgæves. Jeg tænker især på kirkescenen, som gav mig flashback til Kill Bill vol. 1.
Dog er dette stadig mere "børnevenligt" på en lidt vanvittig morsom og absurd måde.
Men helt igennem en positiv oplevelse.
Colin Firth rules!!

Thomas

Kingsman er en rigtig sjov agent film, der ikke er bange for at gå over the top, men gør det med det helt rigtige glimt i øjet. Der er mange referencer til Bond filmene både direkte og mere subtilt.

Harley Quinn

En super underholdende film, som indeholder alt det en agent film skal: kampscener, martini, gentlemans og skurke, der er det hele med! Skuespillerne er castet fantastisk, og selve filmen er sprængfyldt med humor og kampscener. Det er bestemt en film jeg vil anbefalde at se.

MarkusStepH

Jeg havde høje forventninger til filmen, og de blev indfriet.
Filmen er utrolig velskrevet og veludført.
Den er både uforudsigelig og spændende.

Man kan sige det er agentfilms version af Guardians of the galaxy, med fantastisk humor og action.

Skuespillerne gøre det rigtig godt, og især Samuel Jackson skiller sig ud med sin meget unikke skurkerolle.

Actionscenerne er fantastiske, med en perfekt kombination af stil og rå vold.

Dette er forårs filmen man bare ikke må gå glip af!

Ghita

Topunderholdning, god humor. Lidt splatteragtig, men der er underholdning fra start til slut.

Kristoffer

Havde forventet en rigtig god action film med masser af humor og det var lige præcis hvad jeg fik ^^ kan helt klart anbefaledes :D

bigbro69

Da jeg havde set traileren, var jeg ikke et sekund i tvivl; det kunne kun blive godt i biografens mørke. De to timer er måske en anelse i overkanten, for der bliver brugt for meget tid på arbejderklasseperspektiver og socialrealistisk tomgang. Skal jeg blive i det mindre positive hjørne, så mangler filmen generelt flere grin. Mulighederne er mange, når den lidt halvkiksede, læspende superskurk er på banen, men læsperi alene gør det altså ikke. Tommelfingeren skråt nedad for den ellers habile Samuel Jackson.

Den unge knøs Taron Eggerton gør det udmærket, og Colin Firth brænder godt igennem som aldrende actionhelt, som jo er tidens trend. Der er fede nærkampscener og helt sublimt koreograferede masseslagsmålscener. Hold nu kaje, og sjældent har jeg grint så meget over ganske nytænkende metoder at vise eksploderende hoveder på. Glæd jer. Jeg håber bestemt, at en ny serie er vakt til live, selvom vi har med en agentfilm at gøre, hvor agenterne faktisk ikke er udødelige, hvilket egentlig er lidt befriende.

Amalie user/1088339

Det er en suveræn film og den kan helt klart anbefales :)
Filmen er super sjov og fyldt med imponerende kampscener.
Det er lang tid siden, at jeg har moret mig SÅ meget!
Der er dog nogle scener som måske ikke er for de sarte sjæle ;)

BIOMANEN

Var inden og se Kingsman med sønnen. Og den er fantastisk. Den har alt hvad en agent film skal have. Engelsk accent, action, humor og fede gadgets. Colin Firth er fabulous.
De havde mig lige fra starten hvor de starter med at spille Dire Straits: Money for nothing
Jeg har armene oppe vejret, jubler og ruller helt om på skjoldet i begejstring over den film. Jeg håber bare at der snart kommer en til. Den er så suveræn.
Er man bare lidt til 007 film og agent film så er man nød til at se denne film. Tag bare familien med (dog ikke de yngste da den er lidt blodig).
SE DEN OG DET KAN KUN GÅ FOR LANGSOMT

Marianne Nuser/560931

En britisk spion komedie, der ikke tager sig selv for højtideligt. De gamle "superhelte" er efterhånden nået pensionsalderen (deres branche taget i betragtning), men kan stadig nogle tricks, de kan lære det nye kuld. Skurken er et geni, men samtidig en vatnisse, der ikke tåler vold... god dynamik mellem skuespillerne, seje stunts, rappe replikker og flotte eksplotioner, gør filmen utroligt underholdende.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.