Cookie- og Privatlivspolitik

Into the Woods

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en dramatisk, men også humoristisk stemning. Den indeholder en række scener med eventyragtig dramatik i form af en vred kæmpe, en truende heks, en forklædt ulvemand mm. Flere scener omfatter de barske konsekvenser, der især findes i gamle eventyr: en prins blindes, en ulv sprættes op, en tå hugges af. Da disse elementer imidlertid kun omtales eller vises antydningsvis, og da hele filmen foregår i et urealistisk og til tider komisk eventyr/musical-univers, vurderes det at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
26.03.2015
| |
2 timer 5 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Into the Woods
|
Versioner: se alle
3D, 2D
|

I 'Into the Woods' tilbyder en heks en bager og hans kone at hæve en gammel forbandelse, hun har lagt over dem.

Hvis de går ud i skoven og kommer tilbage med en ko så hvid som sne, en kappe så rød som blod, et hår så gyldent som korn og en en sko af guld, vil heksen opfylde deres højeste ønske og give dem et barn.

Bageren og hans kone bevæger sig derfor ud i skoven ganske uvidende om, at det selvsamme gør Askepot med sine gyldne sko, den lille Rødhætte, Jack og hans hvide ko samt en prins, der skal besøge den hårfagre Rapunzel.

Musicalen 'Into the Woods' er en moderne fortolkning af flere af Brødrene Grimms elskede eventyr som Askepot, Rapunzel, Rødhætte samt Hans og Bønnestagen. Meryl Streep spiller heksen, mens Anna Kendrick spiller Askepot og James Corden og Emily Blunt er det fattige ægtepar.

Filmen er baseret på Stephen Sondheims populære musical og instrueret af Rob Marshall, der har en del erfaring med genren fra film som Chicago og Nine. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (131 votes)
3.1
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Ekstra Bladet

  "[...] flot og teknisk imponerende, men samtidig frygtelig stivbenet og selvhøjtidelig." (Peter Albrechtsen)

 • Jyllands-Posten

  "[...] musikken er ensformig og uden fremdrift, og personerne virker som papfigurer mellem de dystre, skrækromantiske kulisser, som de farer vild i. Alligevel løber de ustandseligt ind i hinanden." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "Man skal nok være lidt til gammeldaws musical for at lade sig fortrylle, men når Meryl Streep er heksen, er det ikke særlig svært!" (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "[...] stadig en stor og vital forestilling, som modbeviser fordommen om, at alle musicals er banale." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nicoleuser/450607

En af de dårligste, hvis ikke den dårligste film jeg længe har set. Skuespillerne er dygtige men det er ligesom det. Historien er usammenhængende og forvirrende. Der er ingen dybde i karaktererne og musikken er kedelig og ensartet. Jeg blev dybt skuffet af filmen og den sidste halve time sad jeg bare og ventede på at den var færdig.
Og Johnny Deep som jeg ellers havde troet var en af de større navne i filmen var kun med i omkring 5 min.
Hvis jeg skal nævne noget positivt, så skulle det være at Meryl Streep så fantastisk ud med blåt hår. Men så slutter det vist også der.

Janniuser/351420

Jeg har fra pålidelige kilder at Into the Woods vil udkomme på DVD in europæriske lande omkring den tid den vil have præmiere her.

En ting er at vi kan risikere en mindre ventetid i forhold til de amerikanske præmierer-datoer, men det virker - i mine øjne - utroligt at man i nogle tilfælde skal vente flere måneder.

Her skal indføres at jeg ved at nogle film kommer samtidig (50 shades of grey, Insurgent etc. etc.), men Into the Woods havde præmiere i USA den 8. December, England den 9. Januar, Polen den 13. Febuar..

Ifølge IMDB, så er Danmark det 3. sidste land til at have præmiere på Into the Woods.

Som en stor musical fan (Og Stephen Sondheim Musicals især), synes jeg det er - irriterende. Og personligt mister jeg lysten til at se den i biografen, når jeg kan betale ca sammen pris, og få den på DVD omkring det tidspunkt den kommer i biografen.

elisabeth

Jeg havde virkelig glædet mig til denne film.
men må indrømme at den virkelig var skuffende...
aldrig har jeg set en så dårlig musical, og en så usammenhængende film som springer hurtigt fra det ene til det andet uden en videre fortælling.. suuk! :(

det eneste gode ved denne film er helt klart skuespillerne som spiller i filmen.. men anden er der dog ikke.

joan

Har lige set den nye Disney musical film Into the Woods med Meryl strep, Johnny Deep, men øv en gang rod, - det er askepot, Rødhætte, Jack og bønnestagen og Rapunzel blandet sammen tilsat sange. Er det godt spørger man, nej desværre ikke, det bliver anstrengt, sangene er ikke gode, man tror ikke på filmens univers, flere gange var jeg ved at falde i søvn, magien - nej den mangler, - en film som fortryllet var fantastisk hvor de også sang, men her går det helt galt. Og jeg elsker normalt Disney. En fuser. ps - hende der spiller Askepot her, virker også helt fejl castet. Desværre en kæmpe skuffer

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.