Cookie- og Privatlivspolitik
11 kommende agentfilm

11 kommende agentfilm

Strengt fortroligt

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Agenter gør sig udmærket på film, og den seneste af slagsen, Kingsman: The Secret Service, har endda fået strålende anmeldelser med på vejen.

Men der venter flere agenter i horisonten. Faktisk flere end sædvanligt. Vi guider dig igennem de næste 11 af slagsen i de danske biografer.

Klik på titlen for at læse mere.

Spy
Navn: Susan Cooper (Melissa McCarthy)
Arbejdsgiver: CIA
Plakatens font minder om komedien I Spy, og med McCarthy i hovedrollen er man ikke overraskende i samme boldgade. Paul Feig (Bridesmaids) instruerer, og rollelisten inkluderer desuden Jason Statham, Rose Byrne og Jude Law.
Se traileren

Mission: Impossible 5
Navn: Ethan Hunt (Tom Cruise)
Arbejdsgiver: IMF (Impossible Missions Force)

Femte film med Ethan Hunt og hans veludstyrede kumpaner behøver næppe nogen nærmere introduktion. Filmen blev for nyligt rykket et halvt år frem, hvilket er et sjældent (og positivt) tegn.

Spy ©20th Century FoxSpy

Spionen fra U.N.C.L.E
Navn: Napoleon Solo (Henry Cavill) og Illya Kuryakin (Armie Hammer)
Arbejdsgiver: CIA og KGB

James Bond-succesen fulgte til flere agentserier på tv. 'The Man from U.N.C.L.E.' startede i 1964, og to år siden gik det første afsnit af ’Mission: Impossible’ i luften. Ingen har dog forsøgt at filmatisere U.N.C.L.E-serien før nu. Guy Ritchie instruerer.
Se traileren

Hitman: Agent 47
Navn: Agent 47 (Rupert Friend)
Arbejdsgiver: ICA (International Contract Agency)

Den skaldede agent, skabt af danske spiludviklere, fik i 2007 sin filmdebut med Timothy Olyphant som den dødsensfarlige klon. Den nye film er ikke en fortsættelse men et reboot.
Se traileren

Hitman: Agent 47 ©20th Century FoxHitman: Agent 47

London Has Fallen
Navn: Mike Banning (Gerard Butler)
Arbejdsgiver: Secret Service

Alverdens ledere er samlet i London for at begrave Storbritanniens afdøde premierminister, og nu er hele forsamlingen et oplagt terrormål. Men Mike Banning kan måske redde dagen.

Black Mass
Navn: Whitey Bulger (Johnny Depp)
Arbejdsgiver: FBI (til dels)

Den sande historie om mafiabossen Whitey Bulger, der både blev meddeler for FBI og endte på deres Top 10 over de mest eftersøgte forbrydere. Benedict Cumberbatch, Dakota Johnson, Kevin Bacon og Joel Edgerton er for resten også på rollelisten.

St James Place ©DreamWorks SKGSt James Place

St James Place
Navn: James Donovan (Tom Hanks)
Arbejdsgiver: CIA

Fjerde Steven Spielberg-film med Tom Hanks i hovedrollen fortæller den autentiske historie om den amerikanske advokat, James Donovan, der blev forhandler for CIA under Den Kolde Krig.

Spectre
Navn: Agent 007 (Daniel Craig)
Arbejdsgiver: MI6

Han har stadig licens til at dræbe. Vi forventer, at han endnu engang benytter sig af muligheden.
Se videoblog fra settet

Spectre ©MGMSpectre

Sicario
Navn: Kate Macy (Emily Blunt)
Arbejdsgiver: FBI og CIA

En ung FBI-agent deltager i en korrumperende CIA-infiltrering af et mexicansk narkokartel. Denis Villeneuve instruerer den formentlig mørke og voldsomme fortælling, der også har Benicio Del Toro og Josh Brolin på plakaten.

Point Break
Navn: Johnny Utah (Luke Bracey)
Arbejdsgiver: FBI

Surfer-udgaven af Donnie Brasco handler om en ung FBI-agent, der bliver en del af en berygtet gruppe adrenalinjunkier, som elsker at begå bankrøverier.

Bourne 5
Navn: Jason Bourne (Matt Damon)
Arbejdsgiver: CIA

Sidste gang, vi så Jason Bourne, svømmede han væk i Hudson-flodens mørke vand til tonerne af Moby. Nu vender han tilbage som den største udfordrer til agenttronen, der i mange år har tilhørt James Bond.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Gensyn med gamle venner - samt en absolut lovende ny fra Guy Ritchie, The Man from U.N.C.L.E er mine største favoritter fra listen. Men der kan absolut være flere som bliver værd at se.

Hitman: Agent 47, Spy, London Has Fallen og Point Break virker højest til at have potentiale som fyld til en kedelig søndag eftermiddag.

Jacob

Det skal siges om 'Mission: Impossible 5' at manus pga. rod i slutningen skal omskrives - rygterne går på at Simon Pegg skal gøre det. Det er måske ikke så dumt som det umiddelbart kunne lyde, for han har også en hånd med i den tredje af de nye Star Trek film.

Nikoline Naomi

En Spy-film er ALDRIG skidt. Og ikke mindst et return fra Bond, Hunt og Bourne :) Fabulous !

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.