Cookie- og Privatlivspolitik

Winx Club - Det fortabte kongerige

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
29.04.2010
| |
1 minut (ekskl. reklamer og trailers)
|
Winx club - Il segreto del regno perduto
|
I 'Winx Club - Det fortabte kongerige' er en animeret familiefilm om feer, der handler om venskaber, farefulde ildkampe og såmænd også en hel del om kærlighed.

De dygtige troldmandskrigere fra Den magiske Dimension kæmpede for 16 år siden mod Det onde og endte til sidst med at ofre deres liv.

Kongerigets skæbne ligger nu i unge Blooms hænder, og hun må med hjælp fra sine Winx Club veninder kæmpe mod de hævntørstige urhekse og rejse langt væk for at bringe sine forældre tilbage til livet og endelig lære sandheden om sin hidtil hemmelige skæbne.

Vil Bloom, Stella, Flora, Aisha, Musa og Tecna kunne overvinde de grumme væsner og finde Skæbnens bog i Det hemmlige bibliotek? Vil Bloom overhovedet kunne bestå den sidste eksamen på Alfea-skolen? Og hvorfor er Blooms kæreste, Sky, mon rejst bort med en fremmed smuk pige uden at sige et ord?

Svarene er at finde i 'Winx Club - Det fortabte kongerige'.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (174 votes)
4.8
1

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Winx Club' er Barbie på steroider og bør følges af advarslen: Girl power gone wrong." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • Ekstra Bladet

  "... samlebåndsmakværk af en 'børnefilm'. Ja, faktisk er det så slemt, så jeg ikke mener, at 'Winx Club - Det fortabte kongerige' burde have lov at gå under betegnelsen 'biograffilm'." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... uvedkommende og enerverende og lefler for det faktum, at børns kritiske sans ikke er så veludviklet, at de kan skue hunden på hårene og se, at dette jammerlige makværk ikke er værd at spilde tid på. Man kan kun håbe, at forældrene træder i karakter og siger nej. Nogen skulle skamme sig!" (Katrine Sommer Boysen) ()

 • Politiken

  "... ikke alene en grim og kedsommelig film, den føles også skadelig for den mentale sundhed, og aldrig har 85 minutter føltes så lange og meningsløse." (Sophie Engberg Sonne) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Winnie

Jeg forstår ikke helt hvorfor den her film kommer i biografferne så sent i Danmark.. Så vidt jeg ved har den da været ude i næsten et år eller sådan noget - man kan se den på Youtube på engelsk og original sprog hvis man har lyst til det..

Christina

Men nok mest interessant for de mindre...
Men altså, hvis jeg skal se den, skal (gentager) SKAL det være på org. sprog!!!

Concussive Rasmus

det bare for sjov den er sikkert utrolig kedelig

haoyunuser/12716

Elsker winx, selvom jeg er 15 så elsker jeg at se det :) har set det lige siden jeg var lille :) men man kan se den på nettet, så ville ikke betale for at se den, når det er en tegnefilm..
men elsker den :)

Emil

filmen blev lavet i 2007 i italien

lidt skod den først kommer til denmark nu

men ja jeg er selv en fan af serien sådan da så skal ind og se den selvom jeg bare set den på youtube flere gange af scener

der kommer også en efterfølger O.O

BIOMANEN

Det er det min datter venter på, hun elsker winx og ser og læser alt med dem.
Så jeg tror at jeg vil invitere hende og hendes venner en tur i biffen.

Anders

Det kan ikke være rigtigt at man kan lave sådan noget ?@#¤%& om til en spillefilm.

Henrikuser/301245

er bare for lol

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.