Cookie- og Privatlivspolitik
Spider-Man kan nu møde Avengers på film

Spider-Man kan nu møde Avengers på film

Andrew Garfield er sandsynligvis færdig som Peter Parker

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Spider-Man skal igen genstartes på film. Det sker, efter Marvel Studios har indgået aftale om et samarbejde med Sony Pictures om at producere de kommende film om netsvingeren.

Marvel har selv offentliggjort nyheden på deres hjemmeside, som betyder, at Spider-Man endelig kan møde The Avengers ligesom i tegneserieforlægget. Noget fans længe har sukket efter.

Andrew Garfield, der har spillet superhelten i det seneste reboot, bliver ikke nævnt i skrivelsen, men ifølge Variety leder man efter en nye skuespiller til at overtage rollen som Peter Parker.

Rettighederne til X-Men og Fantastic Four ligger stadig hos 20th Century Fox, så Wolverine og The Thing må vente lidt med at møde The Avengers.

Den næste Spider-Man-film vil få biografpremiere den 28. juli 2017, og for at gøre plads til filmen flytter Marvel nogle af deres øvrige premieredatoer til følgende internationale tidspunkter:

- Thor: Ragnarok. Premiere den 3. november 2017.

- Black Panther. Premiere den 6. juli 2017.

- Captain Marvel. November 2018.

Inhumans. Sommeren 2019.

Hvad dette betyder for Sinister Six og den planlagte The Amazing Spider-Man 3, melder historien ikke noget konkret om.

Rygterne går dog på, at Spider-Man allerede optræder i Captain America: Civil War næste år. Næste Marvel-film er Avengers: Age of Ultron den 23. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Hverken T. Maguire eller A. Garfield imponerede mig specielt i forhold til hvordan jeg opfatter Peter Parker. Og jeg synes de 3 første film var en katastrofe, og de sidste 2 var endnu værre, det er åbenbart meget vanskeligt at komme op med en god Spiderman film, hvilket det absolut ikke burde være. Hvis de bare gad følge tegneserierne en smule i stedet for at lave om på bl.a skurkenes kostumer (fx Green Goblin lignede jo en cyborg i den første) og evner (Sandman kan altså ikke flyve, og hvorfor skal Rhino lige pludselig være en kæmpe robot). Og så irriterer det mig ubeskriveligt at han i filmene hele tiden skal tage den maske af, behold den dog på mand, din identitet skal altså bevares hemmeligt. Jeg må ærligt sige at det eneste der egentlig imponerede mig positivt, var Alfred Molina rolle som Doctor Octopus, hvis så bare filmen ik' blev ødelagt af alt det irriterende og overdrevede skrigeri. Spiderman er den Marvel helt jeg har læst mest om, og holdt mest af, derfor går det mig også vildt på at man bare ik' kan lave en ordentlig film om ham. Håber virkelig dette reboot bliver acceptabelt, for jeg har ik' tålmodighed til mere.

Maggie Smith

Marvel har mange fremtidige projekter, og jeg glæder mig bare til at se hvad de får ud af det! Andrew Garfield var ellers udmærket.

Mickey

Fedt nok!
Skal de have en ny skuespiller til rollen som Spiderman/Peter Parker så ville jeg elske at se Tobey Maguire vende tilbage! Han var helt fantastisk som Peter Parker, og de tre film han var emd i, var jo helt magiske! Jeg hører selv til generationen der voksede op emd Tobey som Spider Man, så jeg ved at der vil være en masse unge mennekser som vil gå helt amok i glædesrus, såfremt Tobey fik rollen :)

Ift. Fantastic Four, ja så regner med/håber på atdet bliver et flop. De har gjort ALT galt med dét reboot -specielt mht castet (ALT for unge og ukendte). Håber derfor at de så vil lave en fortsættelse til "Rise of the Silver Surfer" ed det originale cast fra dengag -som var helt eminent :)

Christian

Det er ikke for at "crampe" din stil, men det kommer ikke til at ske, noget som helst af det. Tobey Maguire er 40 år nu, og vender ikke tilbage som spiderman. En del af mig ville faktisk også selv synes det var en smule nostalgisk/retro, hvis det skete - but it won't. Marvel kommer til at caste en oprigtig ung og helt ny til rollen.

Dernæst er jeg nød til at kommentere på den der "Rise of the Silver Surfer" snak. Du kan være helt og aldeles sikker på at den film aldrig, aldrig, aldrig får sig en fortsættelse. Den franchise er død og begravet for længst. Og Chris Evans, der spillede The Human Torch i de to gamle Fantastic 4 film ville ALDRIG vende tilbage dertil! Han er Captain America nu, i en respekteret og mega populær rolle (efter hans præstation i Cap-A 2 Winter Soldier). Silver Surfer filmen var skandaløs og skamfuldt anmeldt, hele verden over. Derfor skal DU naturligvis have lov at synes den er go' alligevel :-) Men størstedelen af kloden hadede den på fuld smadder.

Mht. det nye cast til den kommende Fantastic 4 film, så er jeg stik modsat din indstilling der. Jeg gav ikke selv meget for denne kommende reboot film, før jeg så teaser-traileren dertil. Jeg synes den ser overraskende lovende ud. Jeg synes stilen de lader til at gå efter virker super blæret, og skuespillerne er alle sammen Fan-tastiske! Flere af dem har også været Oscar-nominerede.

Michael

Nej der bliver jeg nødt til at sige noget der..

Men at caste en farvet til rollen som Johnny Storm giver jo bare OVERHOVEDET INGEN FUCKING MENING..

Johnny og Sue Storm er søskende, og skal derfor BEGGE TO være Caucasian.. HVIDE.

Det er jo fuldstændig latterligt det andet..

jonas

Hvis de leder efter en ny skuespiller til at tage over efter Andrew Garfield, ville jeg elske at se Tobey Maguire indtage sin position igen. Han var den bedste Spider-Man / Peter Parker nogensinde, og det var en skam at den eftertragtede Spider-Man 4 aldrig blev til noget.

I alle de film og reboots der har været, har vi også altid set Peter Parker som ung, og hvordan hans liv i gymnasiet gik. Det ville være fedt at prøve at se ham som en mand i trediverne, fyrrene sparke røv sammen med The Avengers. (Eftersom at Maguire er 39 år gammel)

Christian

Respekterer din kærlighed for Tobey-drengen og synes også selv at han gjorde det godt, trods jeg stadig synes Garfield er overlegen i rollen, men sådan er vi jo så forskellige.

Men faktum er at hverken Andrew eller Tobey kommer tilbage, det kan du være helt og aldeles sikker på. Denne inkarnation af Peter Parker aka. Spiderman bliver sin helt egen nye udgave (I-g-e-n) for at passe ind i Marvels enorme film-univers. De ønsker ikke at have nogen forvirring eller referencer til de gamle spiderman film-franchises, og det ville der automatisk komme, hvis de brugte Tobey eller Andrew. Så vi får 100% en helt ny skuespiller til at påtage sig rollen. Rygterne lyder allerede at det denne gang bliver en meget ung skuespiller, da han skal være 100% troværdig som værende i High-School. Vi får af se.

Uanset hvad så vil den nye Peter/Spiderman blive introduceret i Maj-2016 når "Captain America 3: Civil War" får premiere. Det bliver vildt at se ham joine op sammen med Iron Man og Cap-A :-)

Maria

Jeg var også stor fan af Maguire, men kan slet, slet ikke forestille mig en gammel Spider-Man. Spider-Man skal være ung og energisk, det er sådan vi kender ham bedst. Hvis de ikke hopper på Garfield, håber jeg på en ung skuespiller med et kækt smil og en god humor.

Jacob

Da man i sin tid besluttede at reboote Spider-Man kort efter Sam Raimi's version lød der et ramaskrig, men jeg blev aldrig rigtig fanget af Andrew Garfield som netsvingeren, så er faktisk glad for at tingene har flasket sig imellem Sony og Marvel Studios. Selvom det i bund og grund er fordi Sony er i økonomiske vanskeligheder, især efter det omfattende hacker-angreb, så giver det også nogen kreative muligheder i f.eks. 'Civil War' til næste år :-)

Stine

Dagens bedste nyhed. Dejligt, at Spiderman rent filmmæssigt endelig kommer hjem til Marveluniverset. Han har stået alene alt for længe.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Larsuser/471603
Larsuser/471603

Vi skulle hellere have gået med en filmatisering af Heir to the Empire af Timothy Zahn. Grand Admiral Thrawn (i bogen) er en formidabel skurk.

3 dage siden
Wayne

Have foretrukket Lucas version...

4 dage siden
Christian

Men Fight Club er for lavt nede. Efter min mening er det hans bedste.

4 dage siden
Rasmus/Musen

En Live-action udgave af Lilo & Stitch? Det var Ikke lige det, som jeg tænkte ville ske umiddelbart inden for den nærmeste fremtid.

6 dage siden
Patrick

Kunne have været cool at se. Uden mange detaljer lyder det umiddelbart væsentligt mere imteressant, end hvad vi fik.

1 uge siden

Aktive debatter