Cookie- og Privatlivspolitik

Teaser til Magic Mike XXL

Tilbage på den svedige scene

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Tidligere i dag kunne vi afsløre den nye plakat til Magic Mike-efterfølgeren med undertitlen 'XXL'. Nu er traileren udkommet.

Channing Tatum er naturligvis tilbage i titelrollen, og på de første levende billeder vises det tydeligt, at han bare ikke kan stå stille, men simpelthen performe!

Ellers er der svedige mandekroppe, diskolys og en ret morsom pirouette i vente, når filmen rammer biograferne til sommer.

Magic Mike XXL får premiere den 9 juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sørenuser/124708

Super fed trailer! Jeg er nok ikke del af filmens målgruppe, men jeg må tage hatten af for en så anderledes, selvironisk og sexet forfilm!

Tatums "baglæns-dans" ser virkelig flot ud ... og desuden kan man jo sagtens glæde sig på vegne af de, der godt kan lide at se på velbyggede mandekroppe - der ser da ellers ud til at være valuta for billetprisen på den front!

Den første Magic Mike overraskede mig positivt - der var pondus i filmen, ikke kun sex - så jeg vil opfordre andre mænd, der som jeg umiddelbart tænker: "mandestrip? Nej tak!" til at give filmen en chance.

Karina

Jeg glæder mig allerede.... Det har jeg gjort siden oktober sidste år, hvor de startede med at filme! Jeg skal i allerhøjeste grad savle over Matt Bomer. Han er klart den lækreste efter min mening, så sød og imødekommende... og så krammer han godt ;-)

Ja ja, de fleste af de andre ser da heller ikke tossede ud, hehe, men mon ikke der også er en historie i filmen denne gang. Det vil jeg klart forvente og se frem til.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.