Cookie- og Privatlivspolitik

Ny trailer til Fast & Furious 7

Fart over feltet

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

For blot tre dage siden udkom der et Super Bowl-spot fra den kommende Fast & Furious 7. Nu er den egentlige anden trailer ude online.

Traileren viser Kurt Russells karakter i filmen, biler (og mennesker) i frit fald, og så genser vi eksplosionen fra Super Bowl-spottet, der nær ved tager livet af Dom.

Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Paul Walker og Michelle Rodriguez er med i actionfilmen, der instrueres af James Wan.

Fast & Furious 7 får premiere den 2. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Mit benzindrevne hjertet hamrer derudaf efter denne spækket trailer med det bedste af det bedste.

Det stråler ud af traileren at denne films franchise/serie hermed bliver en kæmpe hyldest til afdøde fast & Furious medlem Paul Walker, med de kærlige ord fra Vin Diesel: "I don't have friends, I got Family" - efterfulgt af et close-up af Paul Walker.

Der er lagt i ovnen til en vanvitig hæsblæsende action film, som nok hermed stempler ud med den sidste køretur og ud fra traileren at se, bliver det en slutning med et BOOM. Hold nu kaje hvor er det bare guf for ens indre adrenalinjunkie.

Endnu en ting er at jeg glæder mig til at se Jason Statham som skurk/bad guy i filmen. Han plejer altid at have en vis form for helterolle, men nu er det lige modsat. Han er bestemt en erfaren herre på action fronten både med hensyn til biljagter og kampsport, så han kan i den grad berige os på de kanter.

Give me fuel, give me fire, give me that which I desire;-)
Its time to get Furious & Join the Family

Rasmus/Musen

Det er den syvende film i serien! Det er jo helt vildt, det bliver bare på en eller anden måde hele tiden holdt igang. Det er da allerede bestemt, at dette her er et must-see for mig. Jeg er jo en vildt stor fan af serien, fordi det bare er ræs og biler i største stil. Jeg glæder mig da bare nu, og det er jeg også helt sikker på, at der også er andre, der gør. ONE LAST RIDE, YEARH!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter