Cookie- og Privatlivspolitik

Nat på museet: Gravkammerets hemmelighed

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en varm, humoristisk grundstemning. Den indeholder en lang række dramatiske optrin med hovedfigurer der forfølges og trues af levende skelletter, statuer, rustninger mm. I en scene ses en forvandling af en ung farao, der nær mumificeres. I en anden scene flygter to mænd fra en lavastrøm. Da filmen foregår i et eventyrligt univers, hvor ingen kommer rigtigt til skade, og da handlingen udspiller sig indenfor en velkendt komisk ramme, vurderes det at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
05.02.2015
| |
1 time 38 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Night at the Museum: Secret of the Tomb
|

I filmen 'Nat på museet: Gravkammerets hemmelighed' bringes museets helte i fare, da den magiske tavle, der bringer dem alle til live, pludseligt svækkes. Den eneste, der kender hemmeligheden bag tavlen, er faraoen Merenkahre, men han er udstillet i London.

Nu må Larry og vennerne drage mod det berømte Britiske Naturhistoriske Museum, hvor de med hjælp fra nye bekendtskaber må risikere alt for at reparere tavlen, før Larry mister sine museumsvenner for evigt.

'Nat på museet: Gravkammerets hemmelighed' er efterfølgeren til Nat på Museet og Nat på museet 2. Ben Stiller er for tredje gang tilbage som museumsvagten Larry, der tilbringer nætterne i selskab med de levende museumsfigurer.

Robin Williams, Owen Wilson og Ricky Gervais er atter trukket i kostumet som historiens store personligheder, mens nye britiske navne som Rebel Wilson, Dan Stevens og Ben Kingsley er kommet ombord i adventure-komedien.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (159 votes)
4.3
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Heldigvis gør manuskriptfolkene opfindsomt brug af Londons særkender og der er af og til fine øjeblikke af slap-stick og gode grin at hente." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Som det ofte er tilfældet med serier, er den første film (2006) stadig den bedste. Men takket være en sød historie, forrygende specialeffekter og et lille stjernegalleri af skuespillere, der også tæller Rebel Wilson, Owen Wilson, Ricky Gervais, Dan Stevens, Ben Kingsley, er 'Gravkammerets hemmelighed' (nummer tre i serien) stadig en biograftur værd." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Det stikker måske ikke afsindigt dybt, men som kompetent tidsfordriv for de lidt større børn [...] fungerer det upåklageligt, og de voksne vil såmænd også more sig." (Henrik Queitsch)

 • Politiken

  "[...] sjovt og godt selskab med de kendte skikkelser og skuespillere, forrygende computeranimationer og selvfølgelig Ben Stiller i dobbeltrollen som superkustoden Larry og stenaldermanden Laa." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
IM STEPH

Filmen starter lidt rodet, men så bliver filmen bedre og bedre.
Det er fedt at de tager den magiske tavle ned til det britiske museeum. Nogle af roller er lidt for skabet, men de gode roller og flotte skuespiller præstationer trækker filmen op.

Filmen har en fed humor til både voksen og børn.
Slutscenen havde et flot afsked med Robin Williams.
Hvis man kunne lide de første 2 ville man også kunne lide denne.

Gritt

En der muligvis skal ses?

karinuser/815597

Ok film, men meget underligt med reklame for sexlegetøj lige før en børnefilm. De blev lige pludseligt meget stille i salen.

Martin

Intet horribelt eller frastødende, alle synes at have det sjovt på settet, men det er og bliver bare en tredje film i en franchise der nok aldrig havde potentiale til at være en trilogi.

Christine

men man kan godt fornemmen at filmene har tabt pusten fra hver film af, mens syndes stadig filmen er værd at se.

Skuespillerne gør et godt job og man både griner til filmen og bliver rørt visse steder.

Er ikke helt sikker på hvad jeg syndes om slutningen, men det er så hvad der er.

Bogdan

Lyder og ser god ud

gyldenløve

ved ikke helt hvad man skal skrive til sådan noget og da slet ikke efter at have set traileren når malt skal man grine ved en comedy trailer men den gjorde mig mere depri end glad

Mikkel Poulsen

Og skulle sige farvel til de gæve gutter fra Museet når dette er den sidste film i trilogien men også på en måde rart og få en ende på de fantastiske sjove film, og på en måde godt og få afsluttet Robin Williams sidste rolle! du ville aldrig blive glemt. R.I.P ellers glæder jeg mig rigtig meget til og se den den ser spændende ud!

Brian

Håber de tager den lidt mere seriøst. Nummer to blev lidt langtrukken. Jeg tror jeg vil købe en boks med dem alle i på blu Ray

kim

jeg skal ser den vis jeg kan og har tid

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.