Cookie- og Privatlivspolitik

Into the Wild

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
29.02.2008
| |
2 timer 28 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Into the Wild
|
Versioner: se alle
Originalversion, Event, Særvisning
|

'Ind i vildmarken' følger den 22-årige Christopher McCandless (Emile Hirsch), der efter at have afsluttet sin uddannelse ved Emory Univerity, beslutter sig for at rejse rundt i USA for til sidst, inspireret af forfatteren Jack London, at drage ud i Alaskas vildmark.

Men inden da har han givet sine ting væk og sin opsparing til velgørenhed. Han drømmer om eventyr, og hans skæbne blev et symbol for mange.

Var han en frygtløs eventyrer eller en naiv idealist? Der er ikke et endegyldigt svar, men Christopher betalte en høj pris for fire måneder efter, han begav sig ud i Alaskas enorme vildmark, blev hans lig fundet af jægere.

Sean Penn har instrueret 'Ind i vildmarken'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (94 votes)
4.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Majken

Jeg kan slet ikke beskrive hvor dybt denne film kom ind under huden på mig. Filmens frihedsfornemmelse jagtede mig i årevis og har nok aldrig rigtig sluppet mig. Er man til Tolstojsansk askese og samfundskritik, amerikansk transcendentalisme (Thoreau), storslået natur, oprør med samfundets konventionelle klamme hånd og iøvrigt Wedders smukke røst, så er denne film lige noget for dig. I min optik er filmen et sandt mesterværk, der sammen med bogen har skabt mange 'ringe i vandet'. I dag valfarter mennesker fra hele verden til det alaskanske bagland for at besøge bus 142.... SE DEN!

Majken

NB! Har du lyst til at få et andet perspektiv på filmen, Into the Wild, så har du muligheden for at læse en 20 siders afhandling om filmen, skrevet på kandidatuddannelsen i religionshistorie ved Københavns Universitet. Kontakt mig ved interesse :-)

Anitta Kjær

Hej Majken. Jeg har stor interesse for at læse din afhandling om filmen - jeg sidder lige nu i en gruppe på gymnasiet og skal skrive AT om menneskets forhold til naturen. Derfor lyder afhandlingen med et perspektiv af religionshistorie meget spændende og relevant lige for vores projekt. Vi vil selvfølgelig ikke kopiere, men udelukkende bruge den som research og inspirationskilde.
Mvh Anitta

Nikolaj

Skuespiller er i top, og historien som er autentisk er i den grad gribende.

Nikolaj

Man kan nok ikke undgå, at vende hele sit eget liv oppe i hovedet når man ser denne smukke filmatisering af christopher mccandless' store rejse ud i vildmarken. Filmen viser hans historie på en fantastisk måde som bakkes op af de spændende karakterer og den natur han møder.

Jeg er imponeret over selve historien om Mccandless. Et eller andet sted må det være det ultimative offer at sige farvel til alle moderne genstande og normer, samt sin familie og venner... Men den oplevelse han må have fået har været helt unik! Jeg vil da gerne selv indrømme, at jeg drømmer om en dag at kunne pakke en taske og så bare begynde at gå, men tør jeg?... Jeg ville ikke kunne undvære min familie, venner og alle de moderne luksuriøse goder vi har i vores samfund, men en periode væk fra civilisationen tror jeg vil kunne hjælpe mange mennesker med at få overblik over livet. Into the wild er en film der kan sætte seriøse tanker igang! Jeg kan kun tale godt om den!

Wayne

At kalde hovedpersonen forkælet er misforstået - han gør jo netop oprør mod sine forældre og deres forfejlede liv. Og han gør det på en ultimativ måde, som man må have respekt for - selvom han sårer mange personer på sin vej.

Samtidig er historien en dannelsesrejse i mennesker, litteratur og natur. Meningen er ikke at det skal slutte så meningsløst, men det gør det - og andre må tage ved lære af det

AufVideoSehen

Ja, den bygger på det virkelige liv. Men hvilket liv? Sikke et spildt liv. Hovedpersonen er forkælet og forvirret. Ingen forstår ham rigtigt, heller ikke jeg og jo længere ind i filmen vi kommer så interesser det mig ikke rigtigt længere. En mand prøver at finde sig selv og måske finder han hvad han søger eller også mister han alt. Men han fastholder flyvske tanker og løsrevne øjeblikke og møder i en lille dagbog. Denne dagbog er så blevet fundet og forsøgt gjort til en tragisk dramatisk film vi alle skulle kunne lære noget af. Men det bliver det altså bare ikke en god film af. Store tanker om ingenting. Den skal du altså længere ud i skoven med Sean Penn og husk grønspættebogen hvis du skulle fare vildt igen.

Sender en tanke om frihed og tænder et enkelt lys for Christopher McCandless hvis flamme sikkert blev slukket alt for tidligt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.