Cookie- og Privatlivspolitik

Trailer 2 - Avengers: Age of Ultron

Mørk, mørkere, mørkest

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Marvel har indtil videre primært fremstillet sine superhelte i en relativt munter tone. Med den anden trailer til 'Avengers: Age of Ultron' bliver det dog rigtig dystert.

I Avengers-fortsættelsen skaber Tony Stark (Robert Downey Jr.) en hær af robotter, der skal hjælpe gruppen med at holde verdensfreden ved lige. Da den kunstige intelligens Ultron konkluderer, at menneskeheden er verdensfredens største trussel, går missionen mere end galt.

Ideen er ikke ligefrem revolutionerende, men ud fra traileren at dømme giver plottet anledning til højspændt drama og ikke mindst imponerende actionsekvenser.

Ultrons stemme og performance capture leveres af James Spader, mens Chris Hemsworth, Chris Evans, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson og Jeremy Renner er tilbage side om side med Samuel L. Jacksons Nick Fury.

I rollerne som Quicksilver og Scarlet Witch ses Aaron Taylor-Johnson og Elizabeth Olsen, mens Andy Serkis' karakter ser ud til at være af den skurkagtige slags.

Avengers: Age of Ultron får dansk premiere den 23. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Det ser lækkert ud og intensiteten i det heltedådige korps er i højsædet, så der er drama for alle skejserne ser det ud til. Respekten for hinanden kommer åbenbart til at æde teamet op indefra. Glæder mig enormt meget

Anders

Det ser ud til at være en film, som bestemt vil appellere til alle os der elskede den første Avengers-film.
Avengers bliver omtalt som en "ustabil gruppe" hvilket klart er et tema hvis man ser på de klip som er frigivet fra filmen - samtidig er Ultron en interessant skurk, en "Terminator on steroids" hvilket kan være både godt og skidt alt efter hvordan de bruger figuren.

Angående Ulysses Klaw så er han jf. den gængse Marvel-lore stærkt forbundet med Black Panther og Wakanda:
http://marvel.wikia.com/Ulysses_Klaw_%28Earth-616%29

rejseleifuser/735586

Den ser skidt ud...

Jacob

Den her nye trailer giver blod på tanden, og ingen tvivl om at den forståelse og respekt teamet opnåede sidst er truet. Vi har endnu intet set noget til Baron Wolfgang von Strucker og Vision, og er spændt på Andy Serkis's karakter Ulysses Klaw, der vist skulle have en forbindelse til Black Panther.

Carsten Gottliebuser/133896

@Jacob.Tror at vision kommer med i slutningen af filmen de ultrton kan se at han har brug for assistance og Baron von Strucker tror jeg at vi ser på et tidspunkt hvor Captain America har sparket portene ind på slottet/borgen vi så jo også baron Von Strucker efter rulleteksterne i Captain America:the Winter soldier

Jacob

Der er rigtig mange spekulationer for øjeblikket, men det virker oplagt at Tony Stark involverer Jarvis i projektet, men det store spørgsmål er om Ultron vil få hele æren for skabelsen af Vision. Siden 'The Winther Soldier' har jeg været nysgerrig over hvorfor Maximoff-søskende tilsyneladende er taget til fange, og hvorfor de kæmper for denne Strucker, men mere spændende er hvorfor de forhåbentlig senere tilslutter sig Avengers. En af de seneste teorier i forbindelse med lanceringen af den nye trailer er, at Hulk er kommet under for en slags tankekontrol styret af Scarlett Witch. Skikkelsen vi får et kort glimt af der smider tøjet ved et bassin kan jeg ikke lige blive klog på :-)

Carsten Gottliebuser/133896

tror at den der smider tøjet da det ligner en kvinde er enten Scarlet witch eller Black Widow

Jacob

... Dora Milaje som i tegneserierne er bodyguard til Black Panther, hvilket giver fint mening når nu Ulysses Klaw også er med - hvilket vist hellere ikke er officielt bekræftet.

Carsten Gottliebuser/133896

okay hun siger mig så ikke noget

Jacob

... det siger sgu hellere ikke mig noget, men hvem havde også hørt om Guardians of the Galaxy eller Inhumans? ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter