Cookie- og Privatlivspolitik

A Room with a View (1985)

11.11.1969
| |
1 time 57 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
A Room with a View
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning, Særvisning, Særvisning
|
Firenze er aldrig set smukkere end i ‘Værelse med udsigt’, James Ivorys skildring af overklassekærlighed i en tid med kniplingeparasoller og five o’clock tea, inden turisterne for alvor rykkede ind i byen. ”Enhver by har sin egen duft,” bliver filmens hovedperson, den uskyldsrene engelske Lucy Honeychurch (Helena Bonham-Carter), belært af en af gæsterne på pensionat Bartolini i starten af 1900-tallet. Og hun får rig lejlighed til at indsnuse Firenze, mens hun bevæger sig via Ponte Vecchio over Arno-floden, til Giottos overjordiske freskoer og Dantes grav i Santa Croce-basilikaen, inden hun ganske passende besvimer på den L-formede Piazza delle Signoria. Med pince-nez-brille og stråhatten på sned demonstrerer Daniel Day-Lewis sit sarkastiske og intellektuelt overlegne vid, og hans overbevisende skuespilpræstation som pralhals og Lucy Honeychurchs forlovede kickstartede karrieren.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
4.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
KennethKarl

Min kone og jeg, som besøger Firenze hvert eneste år har lige genset A Room With a View og det er en fremragende film.

Dejlige flotte billeder fra Firenze, som vi ikke kan rejse tilbage til i disse coronatider, flot skuespil og en god historie.

Absolut et gensyn værd.

Nikolaj

Som har en dejlig romantik, også er den også sjov.

Wayne

Med en perlerække af gode skuespillere, og uforglemmelige scener - absolut værd at se. En af de film som ikke bliver ringere med alderen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.