Cookie- og Privatlivspolitik

Rejsen til Saturn

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
26.09.2008
| |
1 time 28 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Rejsen til Saturn
|

'Rejsen til Saturn' er det første danske folke-rum-eventyr i verdenshistorien.

En film om ære, respekt, kærlighed og integritet. En historie om at sætte livet på spil, for at forsvare de danske værdier: Hjørnesofaen, kolonihaven og den kælderkolde pilsner.

Kurt Maj, en skruppelløs og magtbegærlig erhvers-magnat sætter spillet i gang - spillet om jordens vandressourcer - og det der er værre.

Det hele resulterer i at en flok, helt igennem håbløse danskere, af blandet herkomst, sendes afsted til Saturn for at udfordre verdensrummets farligste alienhær imod alle odds.

Med 'Rejsen til Saturn' er der dømt animation uden sidestykke, humor og hæsblæsende action skabt af holdet bag 'Terkel i knibe'.

'Rejsen til Saturn' er en filmatisering af Claus Deleurans klassiske kulttegneserie fra 1977.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4901 votes)
4.1
3.8

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  Efter filmen sidder man med spørgsmålet: Var det virkelig alt, hvad det kunne blive til? Indholdet for løjerne bliver nemlig i den storræbende pik-, patter- og prut-klasse, hvilket indimellem da har sine øjeblikke, men udover det hverken har dybde eller bid i satiren. Man må med skam se, at de små virale videoklip, der har fungeret som reklame-oplæg for filmen – hvor der bliver taget tykt pis på nutidige ikoner som Jørgen Leth, Ole Henriksen og Carl-Mar Møller – er betydeligt sjovere end filmen (Ann Lind Andersen). ()

 • Børsen

  På plussiden tæller, at animationen vitterlig er fremragende. Karaktererne er spillevende og i sig selv nuttede og morsomme (Morten Dürr). ()

 • BT

  Der er god flugt og fart over begivenhederne og man griner ofte ad modsætningerne mellem de klodsede danskere med en rumraket, der ligner en gammeldags u-båd og de topmoderne Saturn beboere (Jacob Wendt Jensen). ()

 • Ekstra Bladet

  De nødvendige opdateringer fungerer generelt glimrende, og den danske folkesjæl består stadig af øl, fisse og hornmusik - nu tilsat fremmedfrygt (Henrik Queitsch). ()

 • Jyllands-Posten

  'Rejsen til Saturn' er folkekomedie i animationsform, en fornøjelse fra først til sidst og ikke mindst et godt bud på, hvordan et bette dansk animationsfirma kan tage kampen op mod de store internationale produktioner (Sophie Engberg Sonne). ()

 • Politiken

  Uanset om man kender historien på forhånd eller er en teenager, der aldrig har hørt om ham der Claus Dellefrans, vil ’Rejsen til Saturn’ fungere som efterårets danske filmfest (Kim Skotte). ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Batgirl.

Så den for først gang i dag og den var meget underholdende og morsom. En del af besætningen der ligger stemmer til er også med i Klovn.

Rasmus

Jeg synes faktisk, at den var skod = var mit førstehåndsindtryk. Nu fik jeg så genset den, og dens politiskukorrekthed er så ældet, at det forbedre filmen. Nu, hvor man hverken kan det ene eller det andet indenfor filmmediets branche i dag, kommer Rejsen til Saturn genialt til at stå som et eksempel på, hvor meget skrald man har kunnet proppe i en film i 00’erne og det lagde op til vildt mange grin under min gensening ( endnu flere end første gang).

Emil

Men nogen af jokesne er lidt plat, men fin handling.

Nikolaj

Ronald Barbaren er væsentligt sjovere end den her.

Andreas

Super morsom film! Kan sagtens genses, og er nærmest god underholdning hver gang. Det er dog et par år siden, at jeg sidst så den.

Lars Michael

Jeg kan huske da jeg så den første gang , det var da jeg var i sommerhus i det mørke jylland (det var sommer) den er meget godt lavet lidt sjov,men det er så også det.

Isa

Pinlig og usjov..og hele filmen ligner et langt storyboard!

Antaeus

Filmen er lavet med baggrund i den tegneserie, som ofte bliver nævnt som Danmarks bedste, med samme navn som filmen.

Men herefter ophører alle sammenligninger også. Retten til at blive kaldt Danmarks bedste tegneserie er ikke helt ved siden af, hvorimod filmen højest kan opnå en middelkarakter. Den er så langt fra tegneseriens kvaliteter og stilen er også meget anerledes. Selv når man ikke kender tegneserien så er det stadig kun en middel film. Det er lige før 3 stjerner er højt sat.

Jeff

Very hit and miss with the jokes. Nowhere near the Terkil standard.

Morten

Den her film er bare for fed...

Har vel set den 10 gange og finder bare flere og flere nuancer og grinagtige hendelser i filmen fra gang til gang. Super godt lavet med de helt rigtige stemmer!!!

Høj klasse

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.