Cookie- og Privatlivspolitik

The Lost World: Jurassic Park

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 9 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Lost World: Jurassic Park
|

I 'Jurassic Park II: The Lost World' sendes et forskerhold til øen med Jurassic Park for at studere dinosaurerne, mens et andet hold har andre og mere skumle planer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (81 votes)
4.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thess

Det er en okay film, men for mit vedkommende var 1'eren (og 3'eren) en del mere mindeværdige.
Min yndlings del er at se, hvor meget dinosaurerne har udviklet sig siden 1993,hvor den første jo blev udgivet

Rasmus

Den er okay men etteren er bedre. Men alligevel god idé med en toer da det ville være synd ikke at give Dinosaurerne liv igen.

CINEMANDRUP

Der er frit spil i denne efterfølger med en slags ”forsvundne verden” hvor vi i første film forsøgte at tæmme moder natur til en forlystelsespark, men i denne omgang skal dyrene have lov at styre løjerne og leve vildt.

Ian Malcolm er retur for at redde dagen på den hemmelige ø, men hele filmen igennem virker det ikke fuldendt som i første film og han virker ikke som manden til opgaven. Filmen er bestemt skøn underholdning, men går du efter guldet, må du nøjes med sølv i denne. Første film satte milepælen og selv om denne film egentligt har en god ide med sit set-up, så virker manuskriptet ret kikset mange steder for ikke at sige decideret cheesy. Selvom filmen har nogle momenter, hvor det hele fungerer meget godt og rummer nogle ikoniske scener, så er denne efterfølger på ingen måde på højde med etteren. Effekterne er fortsat gode, skuespillerne udmærket castet, men historien kunne have været et hak bedre, det samme kunne manuskriptet og så er der bare nogle steder, hvor der er trykket på gentagelsesknappen. Filmen rummer nogle ret seje scener og også nogle ret så dumme skal siges.

Et plus for nogle er et minus for andre: Her mener jeg T-Rex. Denne film mangler på ingen måde T-Rex, hvis du frygter dette. Der er nærmest overflod af tænder tilstede, men for mig personligt, syntes jeg, at det mistede sin charme, at den ligefrem dominerede så meget og i antal også.

Filmen er fortsat god underholdning og det er filmet på rette Spielberg manér, så du ved at scenerne er rent guf. Den får 4 gode stjerner herfra

Emil

Fin efterfølger jeg synes ikke den er ikke bedre end den første. der er flere dinosaurer i den her film, og mere action.

Men det jeg hader ved den her film er at de har forandrede Ian Malcolm, han er en helt anden person i den her film.

jonas

Den første film havde et budskab og nogle tanker bag, denne her virker mere som en gentagelse af budskabet. Men man skal bare prøve at se den som hvad den er, så kan den sagtens være tilfredsstillende popcorns underholdning.

Denne film har fået meget kritik, og jeg tror det har noget at gøre med, at Spielberg prøvede at gå i en anden retning med denne film, end den første. Det syntes jeg egentligt at han burde have credit for. Mange havde nok forventet den samme film om igen, men i stedet prøvede han nogle nye ting af.

Jeff Goldblum vender tilbage i stor stil, og kemien mellem ham og Julianne Moore virker ubeklageligt og er yderst troværdig. Filmen har samtidig enormt flotte CGI effekter og realistiske animatronics. Det er en enormt underholdende og sommetider også nervepirrende film... Og ja. Nogle ting er forfærdeligt cheesy, såsom gymnastikpigen og San Diego scenen til sidst, men skærer man det fra, er den en tilfredstillende nervepirrende løb-væk-fra-dinosaur film.

Nikolaj

Kan desværre ikke redde et skidt manuskript.

Det er synd, for jeg tror den kunne havde blevet lavet bedre.

Nikolaj

Selvom "The lost world" slet ikke er tæt på sin forgængers standarder, så er det en rigtig god film. Effekterne er stadig gode, men denne gang handler plottet mere om dinosaurernes velfærd, som trues af en gruppe mennesker der vil bringe dem ind til fastlandet. Det har selvfølgelig en række voldsomme konsekvenser!

At sende dinosaurerne ind til fastlandet samt opbyggelsen af safaristemningen på dyrenes ø, gør at denne film er meget anderledes end den første "Jurassic park". Trods det er filmen god til at holde sig i det samme univers som forgængeren. Med det mix har man lavet en unik film til denne filmserie!

Jacob

Modsat handlingen i den første, hvor mennesket forsøgte at tæmme naturen, så er vi nu i den modsatte grøft, hvor tingene skal have have lov til at gå sin gang. Det lyder umiddelbart som en god idé, men for at være helt ærlig så er filmen mest spændende når skibet ankommer til San Diego.

Frank

Dårlig film

S. Rico

Der er skruet endnu mere op for T-Rex barometeret i denne 2’er. Heldigvis går det ikke ud over historien, som er udmærket og vældig spændende.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.