Cookie- og Privatlivspolitik

Pingvinerne fra Madagascar

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen foregår i et humoristisk animationsunivers, men foregår i et højt tempo, og med mange virkemidler fra actiongenren. I flere scener ses hovedfigurer der jages, trues og havner i farefulde situationer. Da det hele imidlertid foregår indenfor en komisk ramme vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de mindste børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
18.12.2014
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Penguins of Madagascar
|
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 3D - eng. tale (u/undertekster), 2D - eng. tale (u/undertekster)
|

Animationsfilmen 'Pingvinerne fra Madagascar' handler om spionerne Skipper, Rekrut, Rico og Kowalski. Godt nok er de pingviner, men de er fuldt ud på højde med en vis hr. Bond, når det kommer til agentarbejde.

Normalt klarer fuglene enhver opgave med effektivitet, opfindsomhed og ulastelig stil. Men nu står de over for den onde Dr. Octavius Brine, som har en gemen plan om at ødelægge verden, som vi kender den. Derfor slår Skipper og Co. sig sammen med en undergrundsorganisation under ledelse af den mest hemmelige af alle agenter. Pingvinerne og deres nye venner må nu samle alle kræfterne i kampen mod Dr. Brine.

Faktisk findes der allerede tre animationsfilm om de hemmelige pingvinagenter, nemlig Madagascar-serien. Men her havde firekløveret kun biroller. DreamWorks så dog allerede potentialet i at give pingvinerne deres egen film i 2005, der skulle udkomme direkte på dvd.

Gennem en animeret tv-serie har pingvinerne efterhånden overgået Alex, Marty, Gloria og Melman i popularitet, og nu får de deres helt egen biografspillefilm. Du kan forvente et hæsblæsende tempo, rappe replikker og - til det voksne publikum - en hyldest til agentfilm. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (171 votes)
4.3
3.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det er langt hen ad vejen rigtig sjovt. Vi bombarderes med den ene skøre idé efter den anden, og tempoet er højt." (Louise Kidde Sauntved)

 • Ekstra Bladet

  "Alt i alt en omgang harmløs og effektiv underholdning, som man bestemt ikke behøver at skamme sig over at bruge et par timer på sammen med familien i juleferien." (Henrik Queitsch)

 • Ekstra Bladet

  "Alt i alt en omgang harmløs og effektiv underholdning, som man bestemt ikke behøver at skamme sig over at bruge et par timer på sammen med familien i juleferien." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Selv om dyrene ikke kan flyve, svinges vi alt for tit op i de højere luftlag, hvor alt foregår med hysterisk helium-delirium. Hvis bare pingvinerne havde været lidt mere jordbundne." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "[...] som i 'Madagascar' er logikken ikkeeksisterende, dialogen rap og tempoet ping(eling)." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Du kan sagtens blive træt af, at historien vil være sjov hele tiden og bruger alle mulige tricks, men du vil grine og more dig godt." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
René Munch Nielsen

Jeg må sige efter at have set filmen på Netflix er jeg meget positiv over den. Den har underholdning og en sød og kikset historie. Ud over Minions synes jeg at denne her film er rigtig god. To Spin-Offs (Pingvinerne fra Madagascar: Filmen og Minions) er to meget geniale og vellykkede film.

Wayne

Et af de bedste indslag fra Madagascar - men kan de bære en hel film, for sig selv? Og er det bare være en tynd og ligegyldig parantes, for lige at tjene en ekstra skilling?

Nej Dreamworks har valgt at gå hele vejen, når man hyrer John Malkovich og Benedict Cumberbatch til en film så er det ikke bare et sidekick til den oprindelige historie. Skal jeg være ærlig så synes jeg at den sidste Madagascar historie var mere crazy end god. Denne er bedre.

Johan Pedersen

Siden man har kendt "Madagascar" 1'eren 2005, 2'eren 2008 og 3'eren 2012 og yderligere en kort julefilm med Pingvinerne, bliver der selvfølgelig også fundet på en ide til, at lave en ny version af "Madagascar", nu med pingviner som Skipper, Rekrut, Rico og Kowalski. Hvor man ser hvordan det hele startede, de var unger, lige ankommet til Central park zoo. Nu er det ikke for at afsløre det hele, men hvis man godt kunne li' "Madagascar" vil man nok tænke at, det vil være lidt besynderligt med bare de fire pingviner. Hvor de skal besejre den onde Dr. Octavius Brine, som har en gemen plan, at overvinde verden. En frisk underholdning med humor. Havde "Pingvinerne fra Madagascar" været en kortfilm, havde det været ok. Men historien holder ikke til en hel spillefilm, den bliver for langtrukken. Men hvis børnene elsker "Madagascar", vil de nok ikke svigte denne film heller. Selv om den er morsom er det ikke nok, til at den kommer i mål.

Tinauser/115430

Tynd og forvirrende handling. Prøver hele tiden med ironi. Ingen grinede, - heller ikke børnene. Må være en film der er lavet på en succes for at tjene flere penge. Virkelig ringe og skuffende film.

Palasse

Jeg så denne film i den originale udgave med en kollega og vi var uden tvivl dem, der havde det sjovest i hele biografen. Jeg elsker disse pingviner.

Ikke årets bedste animationsfilm, men så afgjort én af de allermest underholdende. Se den.

Maria

Meget sød film, som det dog lykkedes mig at falde i søvn til... Mine børn på 6 og 10 elskede den :-)

Stineuser/961837

Havde tænkt om nu pingvinerne kunne holde en hel film. Det kan de :)

Dog synes jeg den første halvdel er den bedste, plottet "dykker" lidt halvvejs men kommer fint igen. Alt i alt - super sjov film.

Min datter (10 år) synes den holder hele vejen og er totalt genial.

Ole

Glæd jer til god underholdning og spænding.

Ole

Den kan anbelales. Jeg synes den var sjov dammn med to drenge på ti år.

Birgituser/227495

Den er god

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.