Cookie- og Privatlivspolitik

The Raid 2

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Raid 2: Berandal
|

Filmen 'The Raid 2' er en efterfølger til den indonesiske actionfilm 'The Raid'.

Kort tid efter handlingen i etteren går kampsportseksperten/politibetjenten Rama undercover som gangster for at afsløre politikorruption og fælde det mægtige gangsterimperium i Jakarta.

'The Raid' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
5
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Man kan på ingen måde anklage 2'eren for at være en kopi af den første film. The Raid fra 2011 var noget af det mest rendyrkede action, man kan opspore - og med en herlig ekstrem simpel historie.

The Raid 2 er en hel anden slags film. Her er der i den grad skruet op for plottet, som er temmelig komplekst. Måske lige lovlig komplekst. Hovedpersonen er den samme, politimanden Rama, som denne gang skal infiltrere en gangsterfamilie. Han sendes undercover i et fængsel for at blive buddies med gangsterchefens søn Uco. Senere - udenfor fængslet - er han sammen med gangsterfamilien både med til at igangsætte, og forhindre, en krig mellem de forskellige fraktioner af bander: Uco's egen gangsterfamilie, en rivaliserende japansk gangsterfamilie, en ny bande ledet af af slesk gut med storhedsvanvid (Bejo), en bande af korrupte politifolk, og endelig den kinesiske mafia på sidelinien.

I starten af filmen får man at vide, at hovedformålet er at afsløre korruptionen i toppen af politiet. Men denne del fylder faktisk ret lidt undervejs i filmen, og det forvirrer mere end det gavner.

Der er virklig meget at holde styr på, og der gik lang tid, før jeg helt havde overblik over, hvad der egentlig foregik. Det hjælper heller ikke ligefrem, at der bruges alt for meget tid på ligegyldige subplots. Den mest interessante del af handlingen - nemlig krigen mellem Uco's gangsterfamilie, Bejo's bande, japanerne (og med hovedpersonen Rama midt i det hele) - går først igang alt for sent.

Men fra dette punkt i filmen får man til gengæld også virklig valuta for pengene. Der mangler på ingen måde action sammenlignet med den første film. Der er voldsorgie på voldsorgie i lange baner. Især Bejo's tre frygtindgydende lejemordere: øksepigen, baseballmanden og kampsports/-kniveksperten er voldsomt underholdende at se på sparke røv.

AufVideoSehen

En af de bedste actionfilm længe skruer atter op for tempo og voldsmaskineriet og leverer for fuld skrue. Synd den kun fik begrænset visning i Danmark, den havde fortjent meget mere smæk på skilling en end så meget andet bras de fylder biograferne med efterhånden. Men så må de jo leve af popcornene big time B-)

Jeppe

Det er helt sikkert en af de bedste actionfilm med fede kampscener! Og ja, mega ærgerligt, at filmen ikke fik mere opmærksomhed.

Har du en mail, jeg må kontakte dig på?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.